Rosa Peral amb Albert López en una imatge presa mesos abans de la mort de l'agent Pedro Rodríguez

ACTUALITAT

Albert López, examant de Rosa Peral, reconeix el crim de la Guàrdia Urbana

Albert López, condemnat per assassinar Pedro Rodríguez juntament amb Rosa Peral, ha reconegut els fets

El crim de la Guàrdia Urbana ha fet nou gir. Aquest dimarts 16 d'abril, Albert López, condemnat per assassinar Pedro Rodríguez juntament amb Rosa Peral, ha reconegut els fets per poder aconseguir permisos i poder sortir de la presó. Així ho ha informat El Periódico.

D'aquesta manera, segons el mitjà esmentat anteriorment, Albert López hauria reconegut la seva participació en l'assassinat del seu company de la Guàrdia Urbana. La víctima és Pedro Rodríguez, parella en aquell moment de Rosa Peral, l'altra implicada en el crim.

Albert López reconeix el crim de la Guàrdia Urbana

Tal com assegura El Periódico, Albert López hauria admès haver matat Pedro Rodríguez juntament amb Rosa Peral "seguint el consell del seu advocat". Així, després de reconèixer els fets, el condemnat pot accedir als cursos penitenciaris per delictes violents.

Realitzar aquests cursos és un dels requeriments per obtenir permisos i, així, poder sortir de la presó uns dies. D'altra banda, Rosa Peral, que l'any passat va complir una quarta part de la condemna, també demana sortir de la presó. Tot i això, li van rebutjar les peticions, ja que ella mai ha reconegut la seva participació.

Imatge de Rosa Peral i Albert López, del crim de la Guàrdia Urbana

El crim de la Guàrdia Urbana

El 4 de maig del 2017, un ciclista va trobar un cotxe completament calcinat. L'home va decidir avisar els serveis d'emergències i ràpidament els Mossos d'Esquadra es van personar fins al lloc dels fets. Un cop allà, van localitzar un cadàver totalment cremat al maleter del vehicle.

Més tard, es va descobrir que el cos pertanyia a Pedro Rodríguez, agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. A mesura que la investigació avançava, Rosa Peral, parella sentimental de Pedro, i Albert López, suposat amant de Peral, semblaven més sospitosos.

Finalment, Rosa Peral i Albert López van ser condemnats a 25 i 20 anys de presó respectivament per l'assassinat de Pedro Rodríguez. Ara, les últimes declaracions de López han capgirat el cas. 

Tant va ser la seva repercussió que l'any passat Netflix va estrenar una sèrie. El cuerpo en llamas, explica la història real del crim de Pedro Rodríguez que va tenir lloc el mes de maig del 2017 al Pantà de Foix, Barcelona.

➡️ Actualitat

Més notícies: