Muntatge d´un pont amb aigua a sota i roques, un noi assenyalant amb un jersei blau i portada d´un vídeo d´Instagram amb un riu

ACTUALITAT

Escapada perfecta a una hora de Barcelona: cascades, túnels i ponts de pedra

La ruta s'ubica a la localitat de Berga i és un pla ideal per començar a gaudir de l'arribada del bon temps

Una bona ruta amb bona companyia és un dels millors plans per l'arribada de la primavera. Berga amaga una ruta especial que, tot i ser poc coneguda, amaga la combinació perfecta. Natura i història a prop de Barcelona, una ruta que no deixa ningú indiferent.

Tal com ha explicat al seu Instagram @entremildestinos, la Via Verda del Llobregat és tot un tresor que captiva els amants de la tranquil·litat. Aquesta ruta lineal de 5,2 quilòmetres, que s'estén al llarg del riu Llobregat, ofereix una experiència única plena de sorpreses i de bellesa natural.

Post d'Instagram amb una presa d'aigua entre unes roques el 7 d'abril del 2024

Una ruta a Berga amb tots els ingredients necessaris per gaudir

Els visitants d'aquesta ruta poden gaudir amb l'espectacular vista de túnels, ponts de pedra i una cascada que adornen el camí. Amb un estacionament gratuït disponible als voltants, l'accés és fàcil per a tots els entusiastes de la natura.

Una de les característiques més destacades de la ruta és la fàcil accessibilitat que té per als diferents tipus d'activitats. Tant els amants de les caminades com els ciclistes poden gaudir plenament d'aquest entorn únic. A més a més, és una opció ideal per a les famílies, ja que és apta per a nens i també es permet la companyia de mascotes.

Un bany en plena natura, però a prop de Barcelona

Durant els mesos d'estiu, els més agosarats es poden refrescar en algunes zones d'aigua al llarg del camí. La Via Verda del Llobregat promet ser una escapada perfecta per a aquells que busquen connectar amb la natura i explorar noves experiències a la zona de Berga.

Post d'Instagram amb un camí entre arbres el 7 d'abril de 2024

Tot i que aquesta no és l'única opció amb la qual es pot gaudir de l'arribada del bon temps. Els amants del senderisme i la natura tenen una nova joia per descobrir a prop de Barcelona: la ruta de muntanya que porta fins a la Cova de l'Arcada.

Ubicada al Bruc, a tan sols 40 minuts de Barcelona, aquesta ruta circular de set quilòmetres ofereix una experiència única. Tot això amb vistes panoràmiques a Montserrat. Sens dubte, un pla perfecte per fugir del soroll de la ciutat i de l'estrès diari d'una vida amb una velocitat vertiginosa.

➡️ Actualitat

Més notícies: