Muntatge d´una foto de l´Arc del Triomf de Barcelona al fons, amb el logo de National Geographic i una foto petita d´una platja
ACTUALITAT

La platja catalana que recomana fins a 'National Geographic' és al costat de Barcelona

La comarca del Maresme és una de les que amaga una de les platges més desitjades de Catalunya per als banyistes

La platja d'Ocata al Maresme és una de les millors de Catalunya. Així ho ha descrit National Geographic, des d'on consideren que gaudir d'aquesta platja a mitja hora de Barcelona és tot un luxe. La seva sorra i tranquil·litat a les aigües fan d'aquesta platja un lloc perfecte per començar a gaudir de les bones temperatures.

Aconseguir una bandera blava és una tasca fàcil per a aquest enclavament propi d'un paradís. Amb tots aquests al·licients, la platja d'Ocata, ubicada a la comarca del Maresme, es converteix en el lloc ideal per escapar-se de la ciutat. Però la d'Ocata no és pas l'única que ha destacat la revista.

De fet, entre la llista de les 20 millors també se'n situen d'altres, com la platja de Sa Boadella, a Lloret de Mar. Un lloc únic que obliga a aturar-se i apreciar el paisatge.

La platja com a destinació turística per excel·lència

En aquesta ocasió, els banyistes deuran pujar una mica més al nord, a la comarca de la Selva. Aquesta platja de la província de Girona fa les mil delícies dels amants d'aquest tipus de llocs. Aquí, la transparència i el color de les seves aigües pinten un escenari de pel·lícula per a qui la visiti.

Captura de la platja d'Ocata al Masnou

La platja de les Casetes del Garraf o la platja de Sant Sebastià, totes dues a Sitges, Barcelona, són altres de les destacades. Així que si ets o vius a Catalunya i t'apassionen les platges, no pots perdre l'oportunitat de visitar-ne alguna. Tot i les pluges de les últimes hores, la veritat és que la primavera està desitjant explotar.

A costa de l'arribada del bon temps

I amb ella, l'inici del bon temps que ja permetrà començar a estrenar una de les èpoques de l'any més esperades. La zona de Sitges no és la primera vegada que apareix en algun rànquing.

De fet, ja es va valorar recentment com una de les ciutats més felices de Catalunya. També es va destacar com una destinació ideal per jubilar-se. La seva ubicació, la proximitat amb Barcelona, els serveis que ofereix, la gastronomia i el lleure són el pack ideal per relaxar-se.

➡️ Actualitat

Més notícies: