Muntatge de pizza dona amb les mans a la cara sorpresa per pizza de fons i cercle amb vista aèria de Madrid
ACTUALITAT

Una de les pizzeries més famoses de Barcelona també serà a Madrid

Parking Pizza es troba en ple procés de creixement i, amb això, actualment tenen 6 pizzeries repartides a Barcelona, Saragossa i Madrid

Una de les millors pizzeries barcelonines desembarca a Madrid, on inicia la seva expansió en l'àmbit nacional. Aquesta és Parking Pizza, que ho ha anunciat a través d'un comunicat on asseguren estar "molt contents" de la seva primera obertura a Madrid.

El nou establiment estarà ubicat al passeig de la Castellana, 89. El local, que compta amb 260 metres quadrats, replica el model utilitzat a la capital catalana amb taules llargues, un disseny industrial i una carta amb apostes senzilles però segures.

"Hem vingut des de Barcelona per compartir amb vosaltres l'autèntica essència de Parking Pizza: senzillesa i qualitat en pizzes napolitanes fetes amb compte al nostre forn de llenya", afirma l'empresa.

Pla d'expansió

Amb el lema “És el lloc, és la pizza”, arriben a la capital espanyola amb la intenció de continuar lluitant per ser una de les millors pizzeries en l'àmbit estatal. L'empresa va obrir el seu primer local l'any 2015 situat al carrer Londres de Barcelona i, actualment, ja compta amb un total de sis, que n'acabaran sent vuit.

Després de la seva primera obertura a Barcelona, els passos següents van ser al passeig de Sant Joan, en un antic aparcament. Després van aterrar al passatge Marimon el 2020 i, el darrer i més recent, a la Gran Via de les Corts Catalanes el 2023. Tots ells imitant la recepta d'èxit ja aplicada amb anterioritat.

El cinquè establiment a la Ciutat Comtal planegen obrir-lo en un futur al carrer València.

Ara, amb la intenció de créixer, pretenen estendre's a altres ciutats de l'Estat. La primera va ser l'any passat a Saragossa, al carrer Joaquín Costa, 11. L'últim cas ha estat a Madrid, a la Castellana, on se li sumarà un segon establiment al carrer Montesquinza.

Una de les 100 millors pizzes d'Espanya

El mes de juny passat van participar en la III edició del Concurs de Pizzes, on participaven les 100 millors pizzeries d'Espanya. D'entre aquestes, 12 eren barcelonines, i una era la Parking Pizza.

A la seva carta compten amb un total de 13 pizzes diferents amb preus que van des dels 10 fins als 16,50 euros.