Dona sorpresa amb les mans a la cara davant d'un paisatge urbà i una platja, amb un cercle que conté la silueta de Catalunya amb la bandera catalana.
ACTUALITAT

La piscina pública que està al bell mig de Barcelona i pots accedir-hi per 2,50 euros

Pots refrescar-te aquest estiu gràcies a una piscina pública, que es troba al centre de la ciutat comtal

Durant la temporada d'estiu ens encanta gaudir de les nostres vacances al sol, sigui a la platja o a la piscina. Però per a aquells que no disposen d'una piscina privada, les piscines públiques són una excel·lent opció.

Una de les més famoses es troba al bell mig de la ciutat de Barcelona, compta amb un baix preu i té fàcil accés. Es tracta del Parc de la Creueta del Coll.

Un oasi urbà a Barcelona

El Parc de la Creueta del Coll no és només un parc urbà encantador, també disposa d'una piscina pública que atrau residents i turistes durant els mesos d'estiu. Aquest oasi ofereix un refugi de l'enrenou urbà, on els visitants poden relaxar-se i refrescar-se a molt bon preu.

El recinte obre del 8 de juny al 3 de setembre del 2024. Durant la setmana, està oberta de 09:30 a 19:30 hores, mentre que els caps de setmana i festius amplien el seu horari d'obertura, de 10:00 a 20:00 hores. Aquest horari estès permet als visitants gaudir del sol i de l'aigua durant més hores al dia.

Persones gaudint d'un dia assolellat a una piscina pública envoltada de palmeres i àrees verdes.

Diversitat de preus i serveis

Una de les característiques més destacables d'aquesta piscina pública és la seva accessibilitat. L'entrada general costa tan sols 2,49 €, fet que la converteix en una opció econòmica per gaudir d'un dia de piscina.

A més, hi ha tarifes reduïdes per a famílies nombroses o monoparentals, així com entrada gratuïta per a menors d'1 any i persones de més de 65 anys.

Per a aquells que planegen visitar la piscina sovint, hi ha abonaments de 10 sessions disponibles per 18,71 €, oferint un descompte considerable per als qui la utilitzen regularment. Així mateix, es poden llogar gandules per mig dia per 1,69 € o per dia complet per 2,95 €, la qual cosa és ideal per a aquells que desitgen gaudir del sol còmodament.

Persones gaudint d'una piscina exterior amb fonts d'aigua i vegetació al fons.

Recomanacions i experiència de l'usuari

Es recomana als visitants de la piscina del Parc de la Creueta del Coll l'ús d'escarpins, sabates aquàtiques o mitjons d'aigua, ja que el terra pot ser relliscós.

A més de la piscina, el parc compta amb diverses escultures i àrees recreatives que complementen l'experiència, fent d'aquest lloc més que una piscina, una destinació familiar completa.

La piscina pública del Parc de la Creueta del Coll és una joia amagada a Barcelona, que ofereix una opció refrescant i econòmica per a tots els que volen escapar de la calor urbana. Amb preus assequibles, horaris convenients i un ambient acollidor, és el lloc perfecte per gaudir de l'estiu a la ciutat comtal.

➡️ Actualitat

Més notícies: