Un home somrient amb polzes a dalt davant d'un paisatge rocós amb aigua i arbres.
ACTUALITAT

La piscina natural que és a prop de Barcelona i és ideal per refrescar-te a l'estiu

Es tracta de la Fontcalda, un balneari d'aigua mineromedicinal a l'aire lliure ideal per gaudir a l'estiu

La naturalesa té tresors amagats que molts desconeixen. No sempre cal pagar per gaudir de plans meravellosos. I és que en plena comarca de Gandesa i al bell mig de les serres de la Mola i el Crestall hi ha un balneari natural únic.

Es tracta de la Fontcalda, un balneari natural, a l'aire lliure i gratuït. Un paradís per a molts que es torna en un enclavament imprescindible un cop es descobreix.

És una font termal que manté sempre l'aigua a 28 graus. Una temperatura ideal per a qualsevol banyista gairebé en qualsevol època de l'any. Aquestes aigües misterioses es troben al costat d'un santuari del segle XV, fet que fa que el lloc sigui encara més màgic.

La imatge mostra dues vistes d'un paisatge natural amb un riu envoltat de muntanyes i vegetació, a la primera vista s'hi observa una formació rocosa prominent ia la segona vista es veu un pont amb persones a prop de l'aigua.

Fontcalda, un veritable paradís visual

La temperatura de la Fontcalda no és el seu únic atractiu. Les aigües de l'espai també són riques en clorur i carbonat càlcic, sulfat de magnesi i clorur sòdic. Per això els que se submergeixin en aquest espai no només es donaran un bon bany, sinó que també es podran beneficiar d'unes aigües gairebé medicinals.

Els més aventurers podran gaudir també de salts, ponts i senders on practicar esport en bona companyia. Les serres de la Mola i el Crestall estan en ple paratge natural, però accedir fins als seus encants no és una fita impossible per a qui s'ho proposa.

A només 12 quilòmetres de Gandesa es pot trobar el lloc perfecte per passar un dia en família. La carretera C-43 porta per una zona senyalitzada fins al lloc assenyalat. Un cop allà només cal tenir clara la ruta i començar a gaudir d'un dels llocs naturals més especials de Catalunya.

Més plans per viure un bon estiu

Si el que t'apassiona és la ciutat, a Barcelona pots tornar a visitar la Torre de Collserola. Aquest espai ha estat tancat des de la pandèmia i ara ha tornat a obrir les portes. Des d'un desè pis es poden apreciar les millors vistes de la ciutat comtal.

Per un preu de 5,60 euros podeu gaudir d'una jornada d'alçada sense sortir de la ciutat comtal. Tot un pla ideal per aprofitar aquest edifici que es va construir per als Jocs Olímpics del 1992.

➡️ Actualitat

Més notícies: