Una dona somrient amb les mans a les galtes davant de l'Arc de Triomf de Barcelona, amb una imatge circular de la ciutat en un cercle
ACTUALITAT

El pla que pots fer aquest estiu a Barcelona amb tan sols 5 euros

Els turistes poden admirar la ciutat des d'un lloc especial que obre les portes després d'anys tancat

Si no et fan por les altures, ara pots apreciar la bellesa de Barcelona des d'un lloc únic. És possible que no coneguis un dels millors balcons de la Ciutat Comtal, i és que ha estat tancat des de la pandèmia. Però ara torna a obrir les portes per convertir-se en el pla perfecte per conèixer Barcelona des de dalt.

El mirador és a una torre de telecomunicacions situada al costat del parc d'atraccions del Tibidabo. Ni més ni menys que 228 metres d'altura i en un desè pis.

Allí es pot trobar un enclavament únic: la Torre de Collserola. Això sí, si voleu visitar-lo ja podeu obrir la vostra agenda i apuntar els únics dies d'aquest estiu en què es podrà accedir.

La Torre de Collserola ja ofereix les millors vistes de Barcelona

Visitar la Torre de Collserola només es podrà fer durant uns dies concrets. Tal com han avançat des de Time Out, les jornades d'obertura seran del 3 de juliol al 8 de setembre, només de dimecres a diumenge i de 12.00 a 15.00 hores. Així mateix, al setembre, els dies 11, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 28 i 29, la Torre de Collserola també obrirà en els mateixos horaris.

Vista aèria d'una torre de telecomunicacions i un temple en un turó envoltat de vegetació amb una ciutat i muntanyes al fons.

Accedir al mirador no és gratuït, però es pot fer després de comprar una entrada allà mateix per un preu de 5,60 euros. Tot i això, si vols assegurar-te la teva visita, pots comprar els tiquets per internet i a través del web del Tibidabo.

Un atractiu turístic de Barcelona amb un llegat històric

La Torre de Collserola es va aixecar en un dels moments més importants de la història de Barcelona. Va ser construïda per l'arquitecte Norman Foster amb motiu dels Jocs Olímpics del 1992. I es va fer en un temps rècord amb un calendari de menys de dos anys.

L'estructura està formada per un total de 13 plataformes metàl·liques d'una superfície de 5.500 metres quadrats, una zona central i unes potes imponents. Actualment, s'emeten des d'allà tots els senyals de televisió i ràdio que arriben a la ciutat.

Un estiu ple d'activitats

Visitar Barcelona sempre és una bona opció. Amaga als seus carrers desenes de plans ideals per a tota mena de públics. Ara bé, molts dels turistes prefereixen escollir un pla de platja per als mesos de més calor.

Espanya és també el lloc perfecte per escollir els millors llocs de costa. De fet, hi ha una llista amb les 16 millors platges del país.

Tot un manual per als amants de la sorra, el salnitre i la vida a l'aire lliure. Això sí, si el dia comença plujós, Barcelona té tants plans com idees que puguis tenir.

➡️ Actualitat

Més notícies: