Muntatge de Juan Roig i l'incendi de València

ACTUALITAT

Juan Roig, orgullós del Mercadona que va estar obert tota la nit després de l'incendi

El president de Mercadona se sent molt orgullós de la iniciativa de treballadors i directius d'un Mercadona proper al lloc de l'incendi, que va estar obert per proveir els serveis d'emergències

El devastador incendi de València, que va calcinar fins a 150 habitatges, ha deixat un total de deu víctimes mortals. En pocs minuts, les flames, que es van iniciar en un pis a la vuitena planta d'un dels blocs de pisos del barri del Campanar, van devorar tot l'edifici.

Després dels fets, milers de valencians es van bolcar amb els afectats que van perdre casa seva, els seus records i fins i tot les seves mascotes. De fet, un Mercadona, proper al lloc dels fets, es va mantenir obert tota la nit per abastir els serveis d'emergències.

És per això que el president de Mercadona, Juan Roig, en unes declaracions per a OkDiario, va voler agrair el gest tant als directius com als treballadors del supermercat. “No he estat jo qui ha deixat el Mercadona obert tota la nit, han estat els directius de Mercadona i els treballadors els que van prendre la decisió”, apuntava Roig. El president de Mercadona, que es va desplaçar al lloc dels fets, ha assegurat que “se sent molt orgullós dels treballadors”, per fer “el que tocava fer”.

Plànol general de l'incendi de grans dimensions que ha arrasat un edifici de 14 plantes al barri valencià de Campanar
10 persones han perdut la vida a l'incendi del Campanar a València | Europa Press

Juan Roig explicava a més que dos dels treballadors del Mercadona havien perdut la seva casa a l'incendi. I és que encara que cap dels dos no es troba entre els ferits ni entre els morts, tots dos es van veure afectats pel terrible succés. “Dos treballadors s'han quedat sense pis, vivien aquí i un era a dins quan va començar el foc, va obrir la porta i es va trobar tot ple de fum”, relatava Roig.

València es bolca amb els afectats a l'incendi del Campanar

Després dels fets, molts valencians s'han bolcat amb els veïns que han perdut els habitatges. A més de la iniciativa de Mercadona la nit dels fets, altres entitats com l'Escola Valientes, la Falla Mestre Rodrigo-General Avilés o la clínica dental Paloma Valero també hi han ajudat. Totes aquestes entitats han obert punts de recollida de roba, mantes, abrics i materials de primera necessitat per ajudar els afectats per l'incendi.

Molts altres veïns de localitats properes, també es van desplaçar a la zona afectada per deixar roba, bolquers o aliments als afectats.

➡️ Actualitat

Més notícies: