Muntatge d'una dona pensant amb el dit a la boca amb el parc Port Aventura de fons i una retallada de la cua que hi ha a una atracció
ACTUALITAT

Port Aventura anuncia una novetat urgent al parc per a aquest mateix estiu

Port Aventura instal·la un nou element per garantir la seguretat després dels incidents a l'atracció Tomahawk

Port Aventura és un dels parcs d'atraccions més grans del món. La seva prioritat és garantir la seguretat i la protecció de tots els visitants. Aquestes mesures inclouen inspeccions regulars de muntanyes russes, capacitació del personal i protocols d'emergència.

Tomahawk, una de les atraccions de Port Aventura, va patir un accident el passat 11 de febrer. Aquest succés va deixar 14 passatgers amb ferides de diferent gravetat a causa de la caiguda d'un arbre.

Davant d'aquesta situació, Port Aventura ha estudiat diferents possibilitats per evitar que torni a passar una situació similar.

Aquesta serà la nova mesura de seguretat a Port Aventura

Després de 54 dies de tancament, la muntanya russa Tomahawk a Port Aventura va tornar a reobrir amb alguns canvis significatius. Un va ser l'eliminació dels elements vegetals que l'envoltaven, com els arbres.

Per garantir la màxima seguretat, Port Aventura va prendre una mesura important: la instal·lació de càmeres GoPro a l'atracció. Aquestes càmeres permeten supervisar contínuament el recorregut i avaluar-ne l'eficiència durant tot el trajecte. D'aquesta manera, es busca evitar contratemps similars en el futur.

Atraccions Port Aventura

Tot i que no s'ha confirmat si s'instal·laran càmeres a la resta d'atraccions, es considera necessari anticipar-se a situacions d'aquest calibre. En aquest sentit, la seguretat dels visitants és la prioritat absoluta per a Port Aventura.

El parc treballa de manera constant per a assegurar la seguretat en totes les seves instal·lacions. Amb aquest objectiu, Port Aventura revisa i incorpora cada any nous sistemes de seguretat, per a complir amb els seus compromisos. En definitiva, és un parc obert a les famílies, en la qual la seguretat és primordial.

Port Aventura no és l'únic parc on tenen lloc aquestes situacions

El 2017 i el 2022, també van tenir lloc situacions similars al parc d'atraccions de Madrid. Tot i que no hi va haver víctimes mortals, molts passatgers van resultar ferits i la situació va generar preocupació. Davant d'aquestes adversitats, es van dur a terme revisions exhaustives dels mecanismes de seguretat.

En definitiva, per assegurar encara més la seguretat amb vista al futur, és crucial prioritzar les innovacions. Entre algunes destaquen les simulacions virtuals, la tecnologia avançada o proporcionar un entrenament rigorós al personal.

➡️ Actualitat

Més notícies: