Muntatge de l'exterior d'una botiga Bonpreu, una noia baixant-se les ulleres i unes ofertes d'alvocats i carbassons desenfocades
ACTUALITAT

Oferta de la setmana a Bonpreu: 2 productes per menjar saludable amb gran descompte

Bonpreu sap com conquerir la seva clientela i ho fa rebaixant dos aliments que són essencials en una dieta equilibrada

Bonpreu està d'oferta i en aquesta ocasió et fa la vida més fàcil perquè puguis fer una alimentació més saludable. Els carabassons i els alvocats de Bonpreu i Esclat estan a un preu que poques vegades podràs aconseguir. Ni més ni menys que a 1,29 euros el quilo per als carabassons i, el mateix preu però per unitat, per als alvocats.

A més, l'oferta de Bonpreu té un requisit que la fa encara més atractiva. I és que els dos productes són d'origen nacional, i per això molts compradors estaran feliços de comprar de proximitat. No pensen el mateix alguns clients d'Ametller Origen, els quals han denunciat que portin verdures des del Marroc.

El punt a favor de Bonpreu i Esclat 

En el cas de Bonpreu, a més, els alvocats no només són nacionals, sinó que s'han cultivat a Catalunya. En aquest sentit cal saber que hi ha una zona a Catalunya que és una gran productora d'aquest aliment. Concretament, el cultiu a Catalunya es concentra principalment a les zones costaneres del sud de la província de Tarragona.

De manera especial a l'àrea al voltant de la localitat del Perelló i en altres àrees properes a la costa mediterrània. El clima temperat i subtropical d'aquest territori, juntament amb la proximitat al mar, proporciona condicions favorables per al cultiu d'aquesta sucosa fruita.

En relació amb els carabassons de Bonpreu, sí que són espanyols, malgrat no ser un aliment que estigui de temporada. Els carabassons, com les albergínies o els pebrots, són fruits d'estiu. Tot i això, els hivernacles i les importacions fan possible que es puguin consumir durant tot l'any.

Imatge d'un supermercat de la firma Bonpreu on podeu veure l'espai des de l'exterior

Més ofertes per a unes vacances més econòmiques

Bonpreu sap atreure i consolidar bé la clientela i sempre ofereix grans ofertes. Tal com han anunciat en una publicació a les xarxes socials, al seu catàleg es poden consultar més ofertes.

Des del 26 de març i fins al 8 d'abril, els clients de Bonpreu i Esclat poden omplir la cistella de la compra a uns preus més assequibles que de costum. Tot un regal per a les vacances de Setmana Santa.

➡️ Actualitat

Més notícies: