El nou pa que divideix tot Catalunya: 'Posa'm sis dotzenes'
El pa és un aliment versàtil que accepta diverses elaboracions com la dels calçots amb salsa romesco
Pa i calçots, no té per què sortir malament. Sempre s'ha dit que cuinar és una manera de crear. Els cuiners de nivell són gent creativa que necessiten les seves idees per crear plats nous.
Doncs d'aquesta invenció arriba el pa de calçots. Sí, fa uns dies també vam recollir la idea d'Ametller Origen de fer unes pizzes de calçots i salsa romesco. Res a veure amb la creació del nou pa.
Es tracta d'un pa de calçots amb pols de romesco que han publicat al perfil de X @EtFelicitoFill. No és un pa habitual a les prestatgeries dels forns, per la qual cosa l'enrenou a les xarxes socials ha estat considerable.
Hi ha gustos i opinions de tota mena. I tot això es reflecteix als comentaris a la publicació. El que està clar és que els calçots no deixen indiferent ningú.
Calçots a la massa, el nou invent dels forns
La veritat és que la majoria de persones lloen aquesta nova idea culinària amb calçots. De fet, alguns demanen fins a sis dotzenes per gaudir d'aquest pa de calçots tan català.
D'altres demanen amb insistència saber on es pot comprar aquest exemplar. Però, per si pensàveu que ja estava tot inventat al món dels calçots, encara queda un altre producte més curiós, si és possible.
Calçots també a croissants
El croissant de calçots amb romesco. Per a gustos colors, encara que és difícil imaginar-se aquest tipus de pastisseria amb el sabor d'una ceba. També n'hi ha de salats, com el típic de pernil dolç i formatge.
Ara bé, atrevir-se amb el pa de calçots ja és un altre nivell. Caldrà veure si els comensals aproven la idea del pa i del croissant i, si és així, si triomfa.
El pa de calçots canvia el ritme de les trobades
Ara és època de calçots i és típic menjar-los a la brasa juntament amb carn i taronges i crema catalana de postres. Aquesta és la tradició, però sembla que el que és tradicional, ja és avorrit.
Per això, si et conviden a una calçotada, el millor és que canviïs la teva aportació. Porta un pa o un croissant de postres amb el sabor de calçots. No sabem si agradarà, però triomfaràs per la curiositat que produeixen, de ben segur.
Calçots, els reis de les barbacoes a l'hivern
Els calçots són un tipus de ceba que es mengen de forma tradicional a totes les ciutats catalanes. Solen citar-se grups d'amics per gaudir dels calçots i així aprofitar un dia en companyia.
Més notícies: