Muntatge de fotos d'un plànol general de Barcelona i al costat fotos del local The Egg Lab de Barcelona i una dona molt somrient

ACTUALITAT

El negoci que obre un nou local al centre de Barcelona: menjar per 13 euros

Els comensals poden gaudir de productes d'alta qualitat a uns preus assequibles al centre de la ciutat


Barcelona acaba d'estrenar un local on es pot menjar el millor brunch de la ciutat per un preu que ronda els 13 euros. The Egg Lab és l'empresa que ha decidit fer un pas i consolidar la seva estratègia d'expansió. I ho ha fet amb l'obertura del seu tercer local a Barcelona.

Ubicat al cor del Born, aquest nou establiment ocupa un espai de 76 metres quadrats i té capacitat per a 70 comensals.

Amb aquesta obertura, The Egg Lab no només està portant la seva oferta culinària a una de les zones més emblemàtiques de la ciutat, sinó que també genera oportunitats laborals. De fet, ha aconseguit la creació de 14 nous llocs de treball.

Una carta de qualitat al centre de Barcelona

La proposta culinària del local es distingeix per una carta curta i itinerant. El local aprofita els productes frescos de proveïdors locals, promovent una filosofia de sostenibilitat. A més, amb motiu de la inauguració, està presentant una carta renovada que combina els plats clàssics de la marca amb noves creacions.

Entre els productes més sol·licitats es troben els Alaska Royale Eggs Benedict i els Sweet Apple Pancakes. I entre les novetats es distingeixen els Kimchi Pancakes, el Seasonal Avo Toast i el Matcha Roll.

Cal destacar que, tal com expliquen a la seva carta, els productes que utilitzen són d'alta qualitat. Un exemple és el pulled pork que elaboren ells mateixos o el fumat casolà del pastrami. També aposten per un salmó de noruega, cosa que demostra el seu compromís amb una alimentació de qualitat.

Per a un bon brunch es poden triar opcions com un pa de poble amb alvocat, xampinyons, kale, formatge i un ou poché. O un bagel amb tòfona, salmó fumat, ous i espinacs, entre d'altres.

Totes aquestes propostes tenen un preu que oscil·la entre 12,50 i 15,50 euros. Sens dubte, tota una proposta econòmica que garanteix una bona alimentació, modernitat i qualitat.

Muntatge de fotos de The Egg Lab, un establiment de menjar ubicat a Barcelona

The Egg Lab és un espai únic a Barcelona

L'experiència d'aquest nou local a Barcelona no es limita només al menjar. Ja que el negoci també destaca l'ambient únic i acollidor de l'espai. L'estudi de disseny Pichiglas ha creat un espai retrofuturista que trenca els esquemes tradicionals del brunch.

Apostant per una estètica diferent que convida els comensals a submergir-se en una experiència sensorial completa. Amb aquesta nova obertura, The Egg Lab reafirma la seva posició com un referent en el món del brunch. Oferint una experiència gastronòmica única que combina innovació, qualitat i compromís.

➡️ Actualitat

Més notícies: