Muntatge de fotos duna persona contenta assenyalant una hamburguesa i, de fons, un plànol general de Barcelona

ACTUALITAT

El conegut restaurant que obre un nou local al centre de Barcelona

Vicio, la reconeguda cadena d'hamburgueses, torna a apostar per Barcelona i obre un nou local a la ciutat comtal

Un dels restaurants més populars del nostre país obre un nou local a Barcelona. Es tracta de Vicio, la cadena especialitzada en hamburgueses que ara tindrà un espai al barri de Gràcia, a la Plaça Lesseps. L'anunci representa un salt per al restaurant, ja que s'instal·la en una zona plena de cadenes de menjar ràpid com McDonald's i altres del mateix estil.

El local, anteriorment ocupat per un concessionari de Nissan, ofereix un ampli espai de gairebé 500 metres quadrats per a Vicio. Abans d'obrir les portes al públic, però, l'establiment s'haurà de sotmetre a un canvi de llicència. Un fet que prolongarà lleugerament el procés de renovació, segons avança Idealista.

El restaurant de Barcelona serà el quart del país

Aquest serà el quart restaurant de Vicio a Espanya, sumant-se als dos restaurants que ja té a Barcelona i un a Madrid. Així mateix, compta amb prop de 20 establiments dedicats exclusivament al menjar per emportar.

Amb aquesta nova ubicació, la marca cerca establir-se en una zona més comercial de Barcelona. Competint amb altres reconegudes cadenes de menjar ràpid presents a la zona.

Muntatge de fotos d´un local de Barcelona de Vicio i, al costat, una imatge del dinar del local

A més d'aquesta expansió física, Vicio ha consolidat la seva presència al barri de Gràcia en inaugurar recentment unes oficines modernes en un antic teatre.

Aquest nou espai, de més de 1.000 metres quadrats, donarà feina a més de 60 empleats. Està dissenyat per fomentar la col·laboració i entreteniment, amb àrees de treball flexibles, sales de reunions i una cafeteria. Tot això connectat al voltant d'un espai central conegut com a ‘Playground’.

Vici no para de créixer

El creixement de Vicio és part d'una tendència més àmplia en el sector de la restauració ràpida a Espanya. Amb un panorama marcat per la incertesa econòmica, les cadenes de menjar ràpid han accelerat els plans d'expansió. De fet, van sumar un total de 7.891 locals a tot el país l'any passat.

Malgrat la competència i el complex context econòmic, aquestes cadenes continuen innovant i expandint-se. Això reflecteix un canvi en els hàbits de consum i una creixent professionalització del sector. Amb l'obertura d'aquest nou restaurant a Barcelona i les oficines, Vicio es posiciona com una marca en auge.

➡️ Actualitat

Més notícies: