Fotomuntatge amb un fons de barcelona i una imatge d'un mercat de segona mà emmarcat

ACTUALITAT

El gran mercat que estarà aquest cap de setmana a Barcelona: 8.000 peces de roba a 1 euro

Two Market torna a la Nau Bostik de Barcelona per organitzar un mercat ambulant vintage amb més de 8.000 peces a 1 euro

Els mercats de segona mà cada vegada estan més de moda a Barcelona. Diumenge que ve, 19 de maig, a la Nau Bostik —ubicada al carrer Ferran Turné, 11— se celebra una nova edició del Two Market, un conegut mercat de roba vintage a la ciutat comtal.

El 19 de maig, de 10 a 19 hores, a la Nau Bostik es podrà comprar roba i altres complements a tan sols 1 euro. El preu de l'entrada a aquest mercat ambulant és de 3 euros entre les 10 i les 18 hores; i gratuït de 18 a 19 hores. Les entrades ja es poden reservar online, encara que també es poden comprar a la taquilla.

A Two Market, fins a 60 parades posaran a disposició dels visitants més de 4 tones de roba i més de 8.000 peces de roba per a tots els gustos. A Two Market també s'hi podran trobar accessoris, llibres o vinils.

Two Market Barcelona s'ha posicionat com a principal organitzador d'esdeveniments de roba i productes de segona mà a la ciutat. A més del popular mercat “Tot a un euro”, també compta amb altres esdeveniments reconeguts, com “Tot a cinc euros”, “Akilo” i “Boom Market”, entre d'altres.

Aquest mercat ambulant de Barcelona també és conegut per ser el promotor del Two Much, el primer circuit de mercats vintage a la ciutat. El passat 3 de març, van celebrar la seva primera edició al Poblenou, on quatre mercats vintage van operar simultàniament dins d'un radi de 200 metres. La segona edició va tenir lloc el 7 d'abril i la tercera, el 21 d'abril.

Vist l'èxit de les edicions anteriors, l'organització ha anunciat que aquest circuit es convertirà en un esdeveniment regular a la ciutat. Encara que estigui programat per al primer diumenge de cada mes, aquest pròxim 19 de maig es podrà gaudir del mercat ambulant al carrer Ferran Turné.

Aquests, però, no són els únics mercats ambulants que està preparant el promotor. I és que Two Market Barcelona està organitzant un altre mercat de tot a 1 euro el pròxim 26 de maig, a partir de les 11 hores, al Passatge del Treball, 26.

➡️ Actualitat

Més notícies: