Muntatge amb la ciutat de Barcelona de fons, un cercle amb una imatge borrosa del restaurant japonès Tokyo Sushi i un home amb cara trista
ACTUALITAT

Un mític restaurant de Barcelona baixa la persiana per sempre: el motiu

Aquest històric restaurant japonès de la capital catalana tancarà les portes definitivament el pròxim 10 de juliol

Barcelona s'acomiada d'un dels seus mítics locals. I és que un conegut restaurant de la ciutat ha deixat tots els clients sorpresos després d'anunciar que tanca les portes definitivament. 

Es tracta del restaurant japonès Tokyo Sushi, ubicat al número 20 del carrer Comtal de Barcelona. Aquest negoci amb més de 45 anys de trajectòria, abaixarà la seva persiana el pròxim 10 de juliol. El motiu que ha portat els amos del restaurant a prendre aquesta decisió té a veure directament amb l'espai que ocupa. 

L'interior del restaurant japonès Tokyo Sushi ubicat a Barcelona

Adeu a aquest històric restaurant japonès de Barcelona

El local de Tokyo Sushi es troba en un dels edificis més emblemàtics del carrer Comtal de Barcelona. Es tracta de l'habitatge número 20, que coincideix amb l'antic palau del Baró de Vilagaià. Aquesta construcció data del segle XVII, encara que té antecedents de característiques medievals. 

Ara, l'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que rehabilitarà l'espai per donar-li altres usos. D'aquesta manera, el restaurant japonès s'ha vist a la tessitura de tancar les portes. Però no és l'únic negoci que desapareix, també ho fan La Bufanda i Boho Fashion, dues botigues de roba al mateix edifici. 

Segons fonts municipals, la idea no és enderrocar l'immoble, una opció que directament no es pot contemplar, ja que és considerat un bé cultural d'interès local. L'objectiu és rehabilitar-lo per donar-ne un nou ús posteriorment, encara que de moment no hi ha més informació. 

[instagram]reel[/instagram] 

Dies de treball intensos per a Tokyo Sushi

Tal magnitud ha tingut l'anunci del tancament de Tòquio Sushi, que des del dia en què es va notificar, el restaurant no ha parat de rebre reserves. Segons ha afirmat a TOT Barcelona, el fill del propietari, Akira Nishiyama, ara mateix estan rebent demandes a quatre dies vista. Un fet amb què mai no s'havien trobat. 

L'històric restaurant japonès va obrir les portes l'any 1978, essent un dels primers de la ciutat comtal. Ara s'acomiada després de més de 45 anys oferint servei. Arran de la situació, el propietari, Minoru Nishiyama, ha pres la decisió de jubilar-se, així mateix, el seu fill ja té una altra feina. 

➡️ Actualitat

Més notícies: