Muntatge de l´interior d´una botiga de roba amb una dona mirant i una botiga Victoria's Secret desenfocada

ACTUALITAT

La coneguda marca de roba que obrirà una nova botiga al centre de Barcelona

Victoria's Secret consolida així el seu compromís amb ciutats com Barcelona amb un ampli ventall dels seus productes

Victoria's Secret està expandint la seva presència a Espanya amb la seva obertura al passeig de Gràcia de Barcelona. S'ubicarà al número 11 de l'emblemàtica avinguda i comptarà amb més de 600 metres quadrats d'espai de venda.

L'arribada de Victoria's Secret a Barcelona representa una fita significativa, ja que oferirà la seva col·lecció completa. S'hi poden trobar des de peces de moda íntima, fins a articles de bellesa i accessoris per a la llar.

Fins ara, la presència de Victoria's Secret al país s'havia centrat més en la cosmètica i la perfumeria. L'enclavament de Victoria's Secret a Barcelona ocuparà un espai prèviament utilitzat de forma temporal per Natura, que tancarà pròximament.

Victoria's Secret es consolida amb força a Barcelona

Victoria's Secret està franquiciada per Percassi a Espanya i Itàlia, i ha estat clau en la seva expansió. Sobretot al mercat espanyol des de la seva arribada al país el 2014. A més de Barcelona, Victoria's Secret ha obert recentment a la Gran Via de Madrid.

Consolidant la seva presència a les principals artèries comercials de les ciutats més importants del país. Aquesta nova obertura de Barcelona se suma a l'estratègia de creixement de Victoria's Secret.

Que també inclou la pròxima inauguració del seu segon local a València. En aquest cas, està ubicada en una de les principals vies comercials de la ciutat.

Victoria's Secret consolida la seva estratègia de negoci

Victoria's Secret reafirma amb aquesta expansió la seva posició com a líder en moda íntima i cosmètics. Oferint els seus productes no només a centres comercials i aeroports, sinó també a ubicacions emblemàtiques de les principals ciutats espanyoles.

Victoria's Secret no és l'única que s'obre al mercat a Barcelona amb nous locals. També altres empreses han decidit instal·lar-se a Barcelona i oferir noves propostes per als veïns de la ciutat comtal i els turistes.

Barcelona, una nova oportunitat per a molts

Un exemple és el de la signatura de cosmètica i drogueria Normal. En aquest cas, obrirà ni més ni menys que dues botigues a Barcelona. La primera, que obrirà el 24 d'abril, estarà situada al número 445 de l'avinguda Diagonal.

Pocs dies després, el 3 de maig, serà el torn del nou local al centre comercial La Maquinista. D'aquesta manera, els clients fidels a Normal podran gaudir de tots els productes a uns preus únics i accessibles.