Una botiga de la cadena Gegant del Matalàs vista des de fora

ACTUALITAT

Les mesures que ha pres 'Gigante del Colchón' per assegurar el seu futur

La cadena ha dut a terme una reorganització, amb l'objectiu d'assegurar la viabilitat de les seves botigues

La marca Gigante del Colchón, una empresa de matalassos de Barcelona, té clar que, per assegurar-ne el futur, ha d'optimitzar la seva estructura actual. El més important per a aquesta marca, que compta diverses botigues obertes, és assegurar-ne la viabilitat futura. És per això que ha optat a sol·licitar l'empara de la sol·licitud de concurs de creditors voluntari.

La societat mercantil que administra la marca, Evolución del Descanso, SL, va dur a terme durant l'any 2023 una autèntica reestructuració tant organitzativa com estructural. En concret, els propietaris es van centrar a "optimitzar els punts de venda", per assegurar-ne la viabilitat.

Segons expliquen des de la mateixa societat, per tal d'assolir els objectius assenyalats, el propietari ha desemborsat una gran quantitat de diners. En concret, parlem d'una injecció de 400.000 euros a la societat. Una informació que es pot corroborar amb l'administrador concursal designat pel Jutjat Mercantil.

Assegurar la viabilitat de l'empresa, principal objectiu

En aquest sentit, des d'Evolución del Descanso, SL expliquen que la demanda per a la declaració del concurs de creditors és d'índole "voluntària". El que es busca és "la viabilitat i la continuïtat de l'empresa", asseguren.

Actualment, Gigante del Colchón opera amb "total normalitat", perquè el Jutjat Mercantil número 2 de Barcelona només ha intervingut les facultats financeres. Aquestes han passat a ser "mancomunades amb l'Administrador Concursal".

La pandèmia de la Covid-19 va ser un dur revés per a un gran nombre d'empreses al nostre país. Moltes es van veure forçades a endeutar-se per poder sobreviure, davant de la manca d'ingressos.

En el cas del Gigante del Colchón, segons la mateixa marca reconeix, també s'arrosseguen crèdits de la mateixa època. Però amb la reestructuració duta a terme, queda clar que li queda molta vida al davant.

Val la pena esmentar que, avui dia, Gigante del Colchón compta amb botigues a les províncies de Barcelona, Tarragona i Girona. La plantilla de treballadors és aproximadament de mig centenar de persones, la majoria a Barcelona. Sota el lema ''el millor preu, qualitat i servei al descans'', l'empresa ofereix una gamma de matalassos, bases i accessoris de les marques Wellington, Alpes Plus i Vline.

➡️ Actualitat

Més notícies: