Gelats en una vitrina ia un costat un Colomba en un cercle vermell

ACTUALITAT

Un local de Barcelona regalarà gelats aquesta setmana a canvi d'una condició

Una gelateria de Barcelona regalarà gelats a totes aquelles persones que comprin una colomba, un dolç típic italià de Setmana Santa

Durant aquesta setmana, una gelateria de Barcelona pretén sorprendre els seus clients amb una oferta irresistible: gelat gratis a canvi d'una simple condició.

Es tracta de la gelateria Badiani, que ha decidit endolcir encara més la Setmana Santa oferint aquest deliciós incentiu a totes aquelles persones que s'animin a adquirir una colomba, que és un dolç típic italià. Amb aquesta generosa iniciativa, la gelateria busca delectar els seus clients amb una combinació de sabors tradicionals i frescos.

La gelateria ha consolidat a Barcelona una tradició que consisteix a regalar alguns dels seus productes més emblemàtics en dates assenyalades. Des d'obsequiar panettones per al Blue Monday, fins a oferir terrines del primer gelat de la història.

És clar que aquest local ha sabut captivar els seus compradors. Amb la Setmana Santa a la cantonada, les tradicions gastronòmiques cobren un significat especial, travessant fronteres culturals.

Una Colomba d'emmendar amb dolços al darrere
Colomba és unes postres típiques d'Itàlia | Heladería Badiani 1932

El colomba, que ofereix aquesta gelateria a Barcelona, és un dolç típic de Setmana Santa a Itàlia

A Itàlia, la colomba és un dolç imprescindible durant aquesta festivitat i és per això que la gelateria ha decidit innovar amb la promoció anual. Aquest any regalarà una caixa de gelat de 750 ml a canvi de l'adquisició d'una colomba sencera. D'aquesta manera brinden als clients l'oportunitat de delectar-se amb dues de les delícies culinàries en una sola visita.

El colomba està elaborat amb farina, mantega, ous, sucre i ratlladura de taronja confitada, coronat amb glacejat d'ametlles. A la gelateria la tenen en tres versions: la clàssica, la de xocolata negra i la de xocolata negra amb fruits vermells.

Els clients que adquireixin una ració completa de colomba entre l'11 i el 17 de març rebran una caixa de 750 ml de Buontalenti, reconegut com el primer gelat de la història.

Una terrina de gelat i al fons una crep de pernil i formatge
El lloc és conegut pels seus gelats artesans italians | Heladería Badiani 1932

Com un toc final de creativitat, la gelateria ha ideat un gelat inspirat en el sabor de la colomba. Aquest està preparat amb llet, xocolata blanca i trossos d'aquest exquisit pastís. Per accedir a aquesta promoció i tenir la colomba i el gelat pel mateix preu, has de tenir la targeta de fidelitat de Badiani, disponible a través de l'aplicació Embargo.

➡️ Actualitat

Més notícies: