Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una gelateria i una rodona vermella al capdavant amb una imatge difuminada de la gelateria Delacrem

ACTUALITAT

La gelateria de Barcelona on sempre hi ha cues: sabors espectaculars

La gelateria italiana, que compta amb dos locals a Barcelona, és considerada una de les millors de tot Espanya

Ja no falta gaire perquè torni l'estiu, els dies llargs, les vacances i la calor sufocant. I quina forma millor existeix de combatre-la que gaudint d'un bon gelat?

Doncs has de saber que a Delacrem tenen els millors gelats de Barcelona. I no ho diem només nosaltres. Els seus nombrosos reconeixements, cues infinites durant els 365 dies de l'any i les innombrables crítiques positives dels clients ho avalen.

Aquesta és la millor gelateria de Barcelona

Delacrem va néixer l'any 2010, de la mà del piemontès Massimo Pignata, com una gelateria artesanal, amb ingredients locals i de temporada.

El local, situat al número 15 del carrer Enric Granados, a l'Eixample de Barcelona, és un espai petit i acollidor on es poden degustar els seus gelats, pastisseria i cafès artesanals.

L'any 2013, Delacrem va encapçalar el rànquing de millors gelateries d'Espanya a Tripadvisor. Posteriorment, el 2015, va aparèixer a la llista Els 100+1 Millors de la Gastronomia Espanyola de Madrid Fusión. A banda, compta amb més de 6.300 valoracions a Google, amb una magnífica nota de quatre amb sis estrelles sobre cinc.

I també compta amb el suport del reconegut xef Jordi Roca, que la considera una de les seves gelateries preferides a tot el món. Tampoc no deixa d'aparèixer les guies gastronòmiques més populars, com Routard, Slow Food Catalunya i Barcelona Foodie Guide.

Cues i sabor espectaculars

Tot i que la majoria dels sabors disponibles en aquesta gelateria depenen de l'època de l'any i els ingredients adequats a la temporada en què ens trobem, Delacrem sempre té un munt de cua.

Són moltes les persones que volen gaudir del gelat de peres de què disposen, del de mantega torrada i farigola i del de taronja amb ginebre, entre moltes altres opcions. Tots aquests es poden demanar en format terrina o en cucurutxo, aquest últim per tan sols 3,50 euros amb dues boles de gelat.

El secret de les seves elaboracions es basa en l'ús del 'pozzetti', el millor mètode de conservació de gelats, i la filosofia 'slow food'. Aquest moviment originari del Piemont pretén fer front al 'fast food', amb productes de qualitat i de proximitat.

Tot això, sumat a les propostes clàssiques i les seves creacions pròpies i originals, l'han convertida en una de les gelateries més aclamades de la capital catalana. A més, el seu fundador és el principal responsable de la popularització de l''affogat', un deliciós gelat ofegat en cafè.

A causa del seu gran èxit, ja el 2019 van inaugurar l'Obrador Delacrem, al passeig de Sant Joan, 59 de Barcelona. La seva aposta pel procés artesanal aplicat al gelat es fa visible i guanya protagonisme en aquest establiment.

Respectant el sistema i la filosofia original que els va portar a la fama, Delacrem pretén seguir atenent els clients en un lloc més ampli.

Això els permet incorporar tècniques, recursos i instruments per fer front als nous reptes proposats pel seu creador. La creació de nous sabors, receptes elaborades per a restaurants prestigiosos o tallers de formació, són alguns dels projectes que proposen amb l'obrador.

➡️ Actualitat

Més notícies: