Muntatge de fotos de la discoteca Sutton de Barcelona i al costat una imatge d'Axwell i Mashmello amb la silueta de Catalunya
ACTUALITAT

La famosa discoteca de Barcelona que rebrà artistes com Marshmello i Axwell

Sutton Barcelona ja ho té tot preparat per donar el tret de sortida a l'estiu amb artistes molt destacats

Si hi ha una discoteca de moda a Barcelona, no hi ha dubte que és Sutton. I per commemorar la seva popularitat, el club està preparant la seva exclusiva temporada d'estiu amb música electrònica. L'esdeveniment atraurà els amants del conegut com a Electronic Dance Music (EDM) de tot el món.

Concretament, del 4 de juliol a l'1 d'agost, la discoteca de Barcelona serà l'epicentre de l'escena EDM amb la presència de destacats DJ internacionals. Segur que alguna vegada has sentit a parlar d'aquest local, i és que la seva reputació va molt més enllà de Barcelona.

Sutton Barcelona es converteix en epicentre de la música electrònica

Entre els noms destacats hi ha Axwell, Nicky Romero, Hardwell, Marshmello i Morten. La música d'aquests artistes ha encapçalat les grans llistes d'èxits i els festivals més grans de tot el món.

Muntatge de l'interior de la sala Sutton de Barcelona, Axwell de perfil somrient i Marshmello amb un premi MTV

A més, la discoteca de Barcelona comptarà amb la presència de DJ Hektor Mass, el qual és resident en famosos clubs de Las Vegas i Eivissa. Així com de Carlos Ramos, resident del Sutton.

Aquest esdeveniment exclusiu ofereix una oportunitat única per gaudir d'actuacions de primer nivell en un ambient íntim i exclusiu. Les entrades ja estan disponibles a través de la pàgina web del club, amb preus que oscil·len entre els 20 i els 60 euros.

També s'ofereix l'opció de reservar taules VIP per a aquells que busquen una experiència encara més exclusiva a Barcelona. En aquest cas, els preus van des dels 600 fins als 5.000 euros.

Muntatge de fotos de la discoteca Sutton de Barcelona

Un esdeveniment únic a la ciutat

Amb aquest cartell, no hi ha dubte que la temporada d'estiu del Sutton Barcelona promet ser una experiència inoblidable per als amants de l'EDM. Tot això gràcies a una alineació de DJs amb fama mundial i un ambient inigualable a la capital catalana.

És probable que la discoteca vulgui netejar en certa manera la seva imatge després d'haver estat l'escenari d'un episodi bastant fosc. A les instal·lacions d'aquesta discoteca de Barcelona va tenir lloc el suposat abús de Dani Alves a una jove. Ara, amb l'ànim de tancar aquesta etapa, el club ofereix un espectacle per gaudir a la ciutat comtal.

➡️ Actualitat

Més notícies: