Muntatge de Barcelona i la llibreria Stock Llibres difuminada

ACTUALITAT

El conegut negoci que abaixa la persiana per sempre al centre de Barcelona

La pujada del preu del lloguer al centre de Barcelona ha obligat una mítica llibreria de Barcelona a tancar

La pujada dels preus del lloguer és un problema que ha afectat molts negocis de Barcelona. Alguns, a causa de l'alt nivell de despeses que tenen, s'han vist obligats a abaixar la persiana. El darrer, la llibreria de segona mà Stock Llibres.

Aquesta llibreria ubicada al número 9 del carrer Comtal, al cor del barri Gòtic de Barcelona, diu adeu després de 35 anys d'història. Tal com han apuntat des de la llibreria Stock Llibres, el 29 de juny serà l'últim dia que l'establiment romandrà obert.

“La pandèmia i, sobretot, el canvi que s'ha produït al centre de Barcelona així com l'augment de despeses (lloguer, serveis…) fan impossible la nostra continuïtat”, explica la llibreria.

Tot i això, des de Stock Llibres han assegurat que continuaran dedicant-se a la venda de llibres. No obstant això, ho faran utilitzant plataformes de venda per internet i fires de llibres. Un fet que els permet baixar el nivell de les despeses que tenen actualment.

En aquesta llibreria de Barcelona, a més de trobar llibres de segona mà, també oferien discos, pel·lícules, joguines o fins i tot algunes peces de col·leccionisme. Aquest establiment és un lloc molt singular entre la Plaça Catalunya, la catedral de Barcelona i la Via Laietana, que amb el seu tancament ha entristit tot aquell que freqüentava la zona.

El tancament d'una mítica llibreria de Barcelona entristeix els clients

El tancament de Stock Llibres al centre de Barcelona ha provocat que molts usuaris de xarxes socials reaccionin amb tristesa a aquesta notícia. El motiu del tancament d'aquesta mítica llibreria ha enfurismat els clients i els internautes han entrat en còlera.

“Estem venent les nostres ciutats a turistes a qui no els importa la ciutat ni els seus habitants. I els culpables no són els turistes, sinó els grans propietaris que volen guanyar més i més”, apuntava un usuari a Instagram.

“Una llàstima. Ara hi posaran una botiga de souvenirs o de gelats. Al final no visitaré més Barcelona, no quedarà ni un sol comerç que m'interessi mínimament”, comentava un altre internauta.

Missatges d'Instagram reaccionant el tancament de Stock Llibres a Barcelona

Aquests, però, no han estat els únics missatges que han rebut Stock Llibres al seu post on comunicaven el tancament. Altres usuaris han lamentat la pèrdua d'aquest conegut local i han volgut lloar la feina de les persones que regentaven aquesta llibreria de segona mà.

I és que el tancament de Stock Llibres ha suposat una garrotada tant per als seus treballadors, com per a les persones que freqüentaven la botiga a la recerca de llibres o altres objectes.

➡️ Actualitat

Més notícies: