Fotomuntatge amb una imatge de fons de Barcelona, davant una rodona vermella amb una imatge d'una botiga FNAC difuminada amb interrogants i una persona trista

ACTUALITAT

La famosa botiga que tanca al centre de Barcelona: té possible substitut

Barcelona es prepara per dir adeu a una mítica botiga després de gairebé 30 anys d'història

Adeu a una mítica botiga de Barcelona. La FNAC del centre comercial El Triangle, al bell mig de Barcelona, sembla que abaixaria les seves persianes després de gairebé 30 anys d'història. Així ho avançava dijous passat el Diari Ara, assegurant que la botiga penja d'un fil i el tancament definitiu estaria damunt de la taula.

El motiu no seria altre que una "adequació" de l'estratègia tant del centre comercial com de la companyia francesa, cosa que els portaria també a reduir l'espai d'altres botigues a Barcelona, com la FNAC d'Illa Diagonal.

Adeu a una mítica botiga al centre de Barcelona

Una coneguda botiga de Barcelona podria dir adeu ben aviat. Es tracta de la botiga FNAC, concretament, la que es troba dins del centre comercial El Triangle, propietat de Deka Inmobilien Investment, a la plaça Catalunya de Barcelona.

Segons ha informat el Diari Ara, el tancament d'aquesta botiga, que va obrir el 1998 al costat del centre comercial i que compta amb més de 7.000 metres quadrats, estaria a sobre de la taula. Tot sembla que podria passar en els pròxims mesos, si bé encara no hi ha res clar i "la negociació continua en curs", segons han assegurat.

Una decisió que hauria pres la companyia francesa a causa d'una "adequació" dels canals de venda per satisfer les necessitats dels seus consumidors, que afirmen que "des de fa uns anys han canviat". Per aquesta raó, també valorarien reduir l'espai d'una altra de les seves mítiques botigues a Barcelona, que es troba el centre comercial Illa Diagonal.

Foto de l'exterior d'una botiga FNAC a Espanya

També el centre comercial de Barcelona estaria vivint un procés de replantejament de la seva estratègia per mantenir "atractiu i competitiu" l'espai. Per aquest motiu, els propietaris haurien optat, segons revelava Idealista fa uns mesos, per fusionar establiments al centre comercial, i FNAC no tindria lloc en aquesta reforma.

Inditex, el possible substitut de FNAC

Amb el possible tancament de la botiga de FNAC de plaça Catalunya de Barcelona, ja sonen noms per substituir la botiga. Un d'ells es tracta del negoci de moda d'Amancio Ortega.

Una de les botigues d'Inditex podria acabar ocupant l'espai que deixa la FNAC del centre comercial El Triangle de Barcelona. Tot apunta que, en aquest cas, es tractaria de Lefties, que ja estaria negociant amb Deka Inmobilien Investment, els propietaris del centre comercial.

També fa pocs dies se sabia el tancament d'una altra botiga FNAC a Espanya. El seu local al centre comercial La Vaguada a Madrid ha tancat les portes aquest mes de maig. D'altra banda, la seva botiga de Callao també està patint reformes els darrers dies.

➡️ Actualitat

Més notícies: