Muntatge amb una imatge de vista aèria del poble Valoria la Buena, a Valladolid, i la cara de l'empresari Amancio Ortega amb una camisa blanca
SOCIETAT

Ganga al poble d'Amancio Ortega: ofereixen vuit terrenys per menys de 27.000 euros

L'Ajuntament de la petita localitat de Valoria la Buena ha posat en venda vuit parcel·les a un preu d'escàndol

Si penses que necessites un canvi d'aires, aquest pot ser el senyal que estaves esperant. L'Ajuntament de Valoria la Buena, a la província de Valladolid ha llançat una proposta molt cridanera.

I és que el poble natal de la mare d'Amancio Ortega ha posat a la venda vuit parcel·les urbanes amb l'objectiu d'"atreure i fixar població". Amb això, el municipi pretén mantenir o augmentar els serveis disponibles.

Totes les persones interessades a adquirir algun d'aquests terrenys tenen temps de realitzar la seva oferta fins al pròxim 15 de març, dia en què acaba el termini de lliurament de la fiança. Tota la informació detallada es pot consultar a la pàgina web de Valoria la Bona.

Així són les parcel·les en venda a Valoria la Buena

Els terrenys en venda, situats en un carrer de nova creació al centre de la localitat, són totalment urbans i compten amb tots els serveis. Tenen una superfície d'entre 164 i 343 metres quadrats i el preu oscil·la entre els 12.792 i els 26.754 euros. Un cost al qual s'ha de sumar, posteriorment, l'edificació.

Parcel·les en venda, preu i superfície

PARCEL·LAPREUSUPERFÍCIE
Parcel·la 126.754 €343 m2
Parcel·la 226.208 €336 m2
Parcel·la 326.052 €334 m2
Parcel·la 412.948 €166 m2
Parcel·la 512.948 €166 m2
Parcel·la 612.870 €165 m2
Parcel·la 712.792 €164 m2
Parcel·la 813.650 €175 m2

El poble d'Amancio Ortega, compromès amb els ciutadans

Aquest programa de repoblació va començar ja fa quatre anys, el gener del 2020, amb la 'Campanya d'Empadronament'. Amb aquesta, es va posar a disposició de les famílies subvencions per naixements, adopcions i per a la compra de material escolar dels alumnes del col·legi públic del municipi.

Així mateix, l'Ajuntament de Valoria la Buena està treballant en la creació d'un Parc Municipal d'Habitatges destinats al Lloguer Social, per facilitar l'accés a l'habitatge. Una mesura destinada, sobretot, als més joves.

També compten amb un Portal Immobiliari Local per facilitar les accions de compravenda o lloguer de propietats del mateix municipi. Així com tenen una web d'empreses del poble per donar valor i donar suport als projectes autòctons.

Amancio Ortega també va aportar el seu granet de sorra

Amancio Ortega guarda un vincle molt estret amb aquesta petita localitat de gairebé 700 habitants, ja que es tracta del poble on va néixer i es va criar la seva mare.

Tal és el seu compromís amb el municipi que, fa anys, va propiciar ajudes per adequar l'església i els fons per a la construcció d'una escola bressol i un centre cultural que porta el nom de la seva mare, Josefa Gaona.

L'amo d'Inditex també va adquirir el bar i la casa rural que, posteriorment, va cedir a l'Ajuntament de Valoria la Buena. Com a agraïment per la seva involucració, els veïns van nomenar Amancio Ortega fill adoptiu i van batejar un carrer amb el seu nom.

➡️ Societat

Més notícies: