Muntatge de fotos d'un home amb els polzes a dalt i cara somrient i, al costat, imatges d'una noia fent una ruta de senderisme a Catalunya
ACTUALITAT

L'espectacular ruta de muntanya que pots fer a només mitja hora de Barcelona

La ruta s'emmarca entre les muntanyes de Montserrat, una de les zones més boniques per fer senderisme a Catalunya

Amb l'arribada del bon temps, cada cop són més els que s'animen a passar el cap de setmana explorant noves rutes. La muntanya en aquesta època de l'any és un regal en tots els sentits, així que descobrir nous espais és tota una aventura.

Els amants del senderisme i la natura tenen una nova joia per descobrir a prop de Barcelona. La ruta de muntanya que porta fins a la Cova de l'Arcada.

Ubicada al Bruc, a tan sols 40 minuts de Barcelona, aquesta ruta circular de set quilòmetres ofereix una experiència única. Tot això amb vistes panoràmiques a Montserrat. A més, els més atrevits podran gaudir i tenir l'oportunitat d'endinsar-se a l'enorme cova.

Captura del vídeo de necore on es veuen les vistes de la cova de l'Arcada, amb molta vegetació

Una ruta a prop de Montserrat amb dificultat mitjana

Amb una dificultat mitjana, la ruta també ofereix tota una experiència fins a l'arribada a la cova. Ja que durant tot el camí s'hi poden apreciar paisatges naturals únics i amb el misteri particular de la zona de Montserrat. Tal com ha explicat en una publicació a Instagram @necore, el punt culminant de la caminada és l'arribada a la Cova de l'Arcada.

Els atrevits que hagin arribat fins al cim del lloc descobriran una caverna que convida a endinsar-se en els seus misteriosos racons. Per evitar ensurts de perdre's al mig de la muntanya, el més recomanable és consultar la ruta abans de començar per Wikiloc. D'aquesta manera, t'assegures que viuràs l'experiència que busques i no una amb, potser, final desagradable.

Captura del vídeo de necore on se la veu entre dues parets de pedra en una muntanya

Més rutes per fer a Catalunya

Si després de visitar aquesta cova et quedes amb ganes de més, tens més camp per fer. Des de majestuosos miradors fins a senders que serpentegen a través de boscos encantats. Catalunya ofereix una gran varietat de rutes i experiències per als amants de la natura i l'aventura.

Això sí, sigui quina sigui l'aventura que escullis, primer cal informar-se bé de la seva ubicació. Saber quin tipus de calçat i roba és la ideal, i conèixer bé els temps de recorregut. Així, es pot passar un dia en bona companyia a l'aire lliure i evitar contratemps inesperats.

➡️ Actualitat

Més notícies: