Muntatge del forn Ginebra des de l'interior, una imatge d'una barra de pa de Baguette desenfocada i la paraula 'Closed'
ACTUALITAT

El mític local de Barcelona que abaixa la persiana per sempre: ja té substitut

Barcelona s'acomiada d'un dels negocis tradicionals més coneguts i estimats del barri de l'Eixample

El tradicional i estimat Forn Ginebra de l'Eixample de Barcelona s'acomiada per sempre dels seus clients. Darrere, més enllà del record, quedarà més d'un segle d'història a la ciutat comtal. Però la vida continua i el tancament del local no és en va.

La nova etapa té nom francès i tot està preparat per donar pas a l'arribada de Baguette. Es tracta d'un forn francès d'especialitat que s'ubicarà al mateix lloc. La jubilació dels propietaris ha estat el cop sobre la taula que necessitaven per tancar el capítol de tota una vida.

Així que el centenari local ubicat al barri de l'Eixample de Barcelona tancarà les portes per obrir un nou capítol. Ara ho faran sota la direcció d'Hugo Laroche amb l'arribada de Baguette.

El local de Barcelona pretén continuar amb la seva essència

La transició, assessorada per la consultora Laborde Marcet, cerca mantenir viva la tradició fornera d'aquest barri de Barcelona. Per això el local Baguette oferirà la clàssica baguette francesa elaborada amb productes de proximitat. Així ho han afirmat des de MetropoliAbierta.

Plànol general de la porta d'entrada del forn Ginebra de Barcelona

A més de la famosa barra de pa, Baguette oferirà una varietat de productes que inclouen entrepans, croissants, pain au chocolat i altres dolços. És possible que l'obertura de Baguette sigui l'inici de l'expansió d'aquesta nova empresa a Barcelona. De fet, els plans de futur són ambiciosos i pretenen obrir fins a quatre fleques a Barcelona a llarg termini.

Amb aquesta fusió entre tradició i innovació, Baguette es prepara per escriure la seva pròpia història al cor de l'Eixample. Això sí, per als amants del Forn Ginebra no serà un substitut igual.

Altres locals centenaris que tanquen a Barcelona

Es tracta de Casa Gallofré, una botiga ubicada al número 68 del carrer Manso, en ple barri de Sant Antoni. La històrica merceria va obrir el 1914 i ara s'acomiada de la ciutat comtal per no poder cobrir els costos del local i de producció.

Després d'estar en liquidació des del maig de l'any passat, Rosa Maria Gallofré s'ha vist obligada a tancar el negoci.

➡️ Actualitat

Més notícies: