Muntatge d´una taula amb pinzells de maquillatge i perfums, la bandera de Catalunya. un gràfic positiu de diners i una noia sorpresa amb les ulleres baixades

ACTUALITAT

L'empresa catalana que vol esdevenir una de les més importants del món

Puig fa el salt al món borsari i vol competir directament amb marques internacionals molt rellevants

Puig, el gegant català de la perfumeria i la cosmètica, pretén ser la quarta empresa de perfumeria més valuosa del món. Tot això gràcies a la seva sortida a la Borsa.

El salt de Puig als mercats borsaris és el primer que fa una companyia espanyola de moda des del 2001, segons apunten des de Modaes. I no només això, ja que es convertirà en la sortida més gran a Borsa a Espanya dels últims 10 anys.

L'objectiu de Puig és situar-se entre els principals líders mundials, si compleix el seu objectiu: tenir un valor de 10.000 milions d'euros. En el fons això implica arribar a competir directament amb empreses tan reconegudes com L'Oréal, Estée Lauder i Beiersdorf. La marca catalana llançarà la seva oferta pública de venda (OPV) aquesta setmana.

Puig marca un abans i un després a l'economia espanyola

La capitalització esperada de Puig la posiciona al top 5 de les empreses cotitzades de perfumeria i cosmètica a tot el món. Amb projeccions de superar fins i tot 15.000 milions d'euros. Per la seva banda, l'empresa ha reforçat el consell d'administració i ha dut a terme moviments interns a la seva organització.

Tot això per tal de maximitzar el seu valor al mercat. Així mateix, Puig ha realitzat importants adquisicions en els darrers anys. En concret, ha ampliat la cartera de marques i enfortint la seva presència global.

Gràcies a la seva experiència i al seu enfocament en la innovació i l'expansió, Puig es posiciona a punt per enfrontar els desafiaments i les oportunitats del mercat borsari internacional. Amb tota aquesta aposta, no hi ha dubte que trobareu un lloc entre els grans del sector en l'àmbit global.

Uns resultats que feien preveure aquest salt

Puig ja va anunciar el mes de març passat uns resultats financers rècord. Segons l'informe esmentat, va obtenir un benefici de 465 milions d'euros l'any passat. Això representa un augment del 16% respecte de l'any anterior.

Les vendes de Puig també van experimentar un creixement notable i van arribar als 4.303 milions d'euros. Aquesta vegada, l'increment ha estat del 19% en comparació de l'any anterior. Per tot això, l'èxit i la pujada cap a noves cotes només era qüestió de temps.

➡️ Actualitat

Més notícies: