Muntatge de roba penjant d'uns penjadors, una noia sorpresa amb la mà a la cara i tirants verds i una botiga The North Face desenfocada
ACTUALITAT

La coneguda marca de roba que aviat obrirà la seva única botiga a Barcelona

The North Face ubicarà en un emblemàtic edifici de Barcelona la seva primera botiga a la ciutat comtal

The North Face està a punt d'obrir les portes del seu únic local a Barcelona. I no està previst que ho faci a qualsevol lloc, sinó al cor del districte de l'Eixample de Barcelona.

Concretament, la popular marca de roba esportiva s'ubicarà a la Rambla de Catalunya, número 121, ocupant l'històric edifici conegut com a Casa Adolf Carulla. Aquest immoble està dissenyat ni més ni menys que pel prestigiós arquitecte Enric Sagnier.

De moment, no s'ha establert cap data d'obertura concreta, però TimeOut ha indicat que serà “aviat”.

The North Face no escull un edifici qualsevol

The North Face, propietat del gegant de la moda VF Corporation, prendrà el lloc que anteriorment ocupava Benetton segons TimeOut. De fet, aquesta marca va ser present a l'immoble des del 2016 fins al 2023.

Aquesta obertura marca el retorn de The North Face a Barcelona, després del tancament de la seva botiga anterior a la Gran Via de les Corts Catalanes. La Casa Adolf Carulla, construïda el 1898, és una joia arquitectònica que destaca per la seva elegància i estil senyorial.

Dissenyada per Enric Sagnier, un referent a l'arquitectura barcelonina amb més de 380 obres a la capital. El Palau de Justícia de Barcelona o l'edifici Tesilia també són obres d'aquest geni de l'arquitectura. Amb aquesta ubicació, sens dubte, The North Face sassegura un inici dèxit a la ciutat.

Plànol general de l'edifici que ocupa la Rambla de Catalunya, número 121, a Barcelona

Un edifici singular al centre de Barcelona

Els amants de l'arquitectura sabran que la finca és reconeguda pel balcó de pedra calada i les ornamentacions florals. L'arribada de The North Face a Barcelona se suma a una sèrie de canvis comercials a la zona.

Ja que aquest anunci se suma a altres marques de moda i disseny que han triat aquest barri per establir els seus punts de venda. Però el de The North Face no és l'únic local que veurà la llum per primera vegada a Barcelona.

En aquest sentit, Alohas va anunciar fa unes setmanes que Barcelona acolliria la seva primera botiga a la Rambla de Catalunya, número 113. La coneguda firma de calçat nascuda de forma digital també té presència a Madrid, per la qual cosa el seu apogeu no ha fet més que començar.

➡️ Actualitat

Més notícies: