Muntatge de la Cala Estreta (Girona) i un robot i el logotip de ChatGPT
ACTUALITAT

Les 5 destinacions de Catalunya on és més barat estiuejar, segons ChatGPT

Descobreix quines són les destinacions més econòmiques per estiuejar a Catalunya, ideals per anar de vacances aquest any

Catalunya compta amb destinacions costaneres ideals per estiuejar. Per una quantitat molt assequible, podreu gaudir dels seus paisatges, de diferents activitats i de la seva gastronomia local. A continuació us presentem les cinc destinacions ideals per anar de vacances aquest any a Catalunya per un mòdic preu.

Blanes

Blanes es troba ubicat a la Costa Brava, a la província de Girona. És coneguda per les platges cristal·lines, jardins i el seu relaxat ambient. Entre els seus llocs més atractius hi ha el Jardí Botànic Marimurtra, amb vistes al mar Mediterrani que el converteixen en la destinació ideal per estiuejar.

Platja de Blanes (Girona)

En aquesta destinació de Catalunya també és habitual fer activitats. Entre elles, és indispensable el senderisme, gràcies al seu meravellós paisatge. Per als més esportistes, Blanes ofereix la possibilitat d'explorar les cales en un caiac, a més de moltes altres activitats aquàtiques.

Calella

També es troba ubicat a la Costa Brava, situada a la Costa del Maresme. És una destinació molt animada per la seva vida nocturna, el nucli antic i les seves espectaculars platges ideals per estiuejar. En aquest sentit, podeu gaudir de la platja de Calella a pocs metres del passeig marítim, un lloc perfecte per passejar.

Platja de Calella (Barcelona)

Aquesta destinació també compta amb altres zones atractives per als turistes. Entre aquestes destaca el Far de Calella, el Parc Dalmau i l'Església de Santa Maria i Sant Nicolau. Els edificis i la naturalesa els converteixen en llocs únics i indispensables que val la pena visitar.

Pals

Pals, també ubicat a la Costa Brava, és un poble medieval conegut per la seva història arquitectònica. És una destinació perfecta per estiuejar, ja que és a prop de diverses platges espectaculars.

Paisatge de Pals

En aquesta destinació de Catalunya també hi ha la Torre de les Hores, una torre de vigilància amb unes increïbles vistes panoràmiques. A més, també és molt comú fer rutes de senderisme o explorar llocs històrics, sempre acompanyat del ric art culinari que ofereix aquesta destinació.

L'Ampolla

L'Ampolla és a la Costa Daurada, a la província de Tarragona. Les seves platges i cales ofereixen aigües cristal·lines i paisatges naturals. Entre ells, trobem el Parc Natural del Delta de l'Ebre, ideal per gaudir de la natura i d'un ambient relaxat.

Paisatge de l'Ampolla

En aquesta destinació podreu visitar també el port pesquer i gaudir de la seva deliciosa gastronomia local, especialment del marisc fresc. A l'Ampolla també és molt habitual fer rutes amb bicicleta per la seva enriquidora vegetació.

Sant Feliu de Guíxols

L'última destinació és Sant Feliu de Guíxols, ubicat també a la Costa Brava. És un destí menys conegut que altres localitats, cosa que el converteix en més econòmic. Aquest lloc ofereix unes meravelloses platges i un passeig marítim ideal per caminar i gaudir de la brisa marina.

Paisatge de Sant Feliu de Guíxols

Entre les zones més atractives d´aquesta destinació, destaca el Monestir de Sant Feliu, un antic convent amb vistes al mar. En aquest sentit, també és molt comú practicar senderisme pel camí de Ronda i visitar llocs emblemàtics i culturals.

➡️ Actualitat

Més notícies: