Muntatge de fotos de Barcelona, un cartell de ven, una imatge borrosa i una noia amb diners
ACTUALITAT

Un espectacular castell de Barcelona, en venda: la gran quantitat que demanen

A pocs quilòmetres de Barcelona trobem un espectacular castell modernista, que està a la venda

Barcelona és una ciutat rica en història i bellesa arquitectònica. A més de la seva famosa arquitectura modernista, com ara la Sagrada Família i el Parc Güell, també compta amb diversos castells i fortaleses que val la pena visitar-los.

De fet, un d'ells, està ubicat als afores de la Ciutat Comtal i està en venda. Es tracta d'un castell ubicat a Sant Hilari Sacalm i es pot adquirir per la gran quantitat de 3.490.000 euros. Una oportunitat d'or per als amants del modernisme.

L'espectacular castell que està a la venda per gairebé 4 milions d'euros

El Castell de Sant Hilari Sacalm és un impressionant bé cultural d'interès nacional. La seva història i disseny el converteixen en un lloc fascinant per explorar. En conjunt, el castell i la finca on es troba ocupen una superfície construïda de 1.500 m², amb 15,5 hectàrees de terreny.

S'ha reformat fa molt poc temps, per la qual cosa la propietat està en perfecte estat. Anys enrere era el destí perfecte per realitzar casaments o esdeveniments importants; tanmateix, avui dia s'ha convertit en una finca privada.

Castell de Sant Hilari de Sacalm

El seu estil és eclèctic, amb influències tant classicistes com modernistes i amb un disseny sobri i funcional. Un altre dels aspectes que el fa destacar és l'elegància i la seva ubicació pintoresca.

Sant Hilari Sacalm és la capital de les Guilleries, un massís natural entre les comarques de la Selva i Osona. Aquest lloc és conegut com el Km 0 de la regió muntanyosa, que és rica en natura i boscos.

El castell està envoltat d'unes vistes espectaculars

Si vols visitar el Castell de Sant Hilari de Sacalm des del centre de Barcelona, pots arribar tant amb transport públic com amb vehicle propi. El trajecte et portarà aproximadament 1 hora i 44 minuts si ho fas amb autobús. En cas de fer l'accés amb cotxe, la durada serà d'una hora.

El castell es troba als afores del nucli urbà de Sant Hilari Sacalm, envoltat d'elements i paisatges increïbles. Un dels voltants més bonics de veure és l'oest, on es pot trobar el Pla de les Arenes (on és possible fer una famosa ruta).

De la mateixa manera, al nord-oest podrem observar la preciosa Sierra de les Guilleries i al nord-est, la muntanya de Sant Miquel. És cert que és un preu elevat, però cal no oblidar-se de la pau i la tranquil·litat que es respira al castell. Sense oblidar-nos de l'espectacular paisatge que l'envolta.

➡️ Actualitat

Més notícies: