Fotomuntatge amb fons de Barcelona i una foto emmarcada de l'espectacle Genesis

ACTUALITAT

El curiós espectacle que tindrà lloc a un estrany edifici del centre de Barcelona

Una església de Barcelona serà l'escenari d'un xou de llums que ha tingut molt d'èxit a altres grans ciutats

Barcelona acollirà a partir del divendres 12 d'abril un espectacle sensorial, que ha tingut molt d'èxit a altres ciutats europees. Es tracta de Genesis, una sorprenent experiència immersiva que fa partícips els seus espectadors de la creació del món, mitjançant l'ús de tecnologies innovadores. Aquest xou lumínic, audiovisual i de colors tindrà lloc en un curiós espai de la Ciutat Comtal, la Parròquia del Col·legi Dominiques.

Barcelona, escenari de l'espectacle de llums

Genesis va a càrrec del grup artístic Projektil, format per programadors, dissenyadors i artistes visuals. Segons els creadors, la funció consisteix en "un recorregut de quatre parts a través dels elements de la llum, l'aigua, la terra i les plantes que representen els primers tres dies de la creació".

Per això, mesuren al mil·límetre tots els racons dels peculiars espais on executen la seva obra, que habitualment són esglésies.

De manera que, en paraules dels seus productors, "les projeccions encaixen perfectament amb les proporcions del lloc", mitjançant l'ús de projectors especials. Per tant, cada funció és diferent que l'anterior, ja que s'adapta perfectament al seu entorn i estructura.

Després del seu exitós pas per altres grans ciutats del continent europeu, com Munic, Lió, Londres i Berlín, entre d'altres, el xou va aterrar a Espanya, primer a Madrid i ara a Barcelona.

Imatge d´un post sobre l´espectacle Genesis a Barcelona
L'espectacle tindrà lloc a Barcelona | Instagram: barcelonasecreta

A quin lloc de Barcelona es farà

El recinte elegit per a la projecció de Genesis a Barcelona és l'Església del Col·legi Dominiques, situada al número 349 del carrer Mallorca, al bell mig de l'Eixample. Encara que es troba ubicada al centre de la ciutat, aquesta parròquia és desconeguda per la majoria de barcelonins.

Tot i això, ha estat escollida perquè, com indiquen els seus creadors, "el bonic espai et submergeix en el so i les imatges d'una manera absolutament impressionant. L'art, la tecnologia i l'espiritualitat s'uneixen en una experiència que desencadena un nou tipus de bellesa i creativitat".

L'espectacle, que té una durada de 30 minuts, es podrà presenciar de 17.30 a 21.15 de dilluns a divendres i de 16.30 a 21.15 els caps de setmana. Les entrades només es poden adquirir en línia i la funció és apta per a totes les edats. El preu és de 11,50 euros per a adults i 7 euros per a nens.

➡️ Actualitat

Més notícies: