Muntatge de Ramón Ybarra somrient en una imatge en blanc i negre i un llaç negre

ACTUALITAT

Ramón Ybarra, el reconegut empresari que ha mort massa jove

El conegut empresari sevillà va patir un sobtat atac de cor mentre dormia al seu domicili aquesta matinada passada

L'empresari Ramón Ybarra Valdenebro ha mort sobtadament aquest diumenge a la matinada als 59 anys. El conegut sevillà ha patit un infart mentre dormia al seu domicili. Quan van arribar els serveis d'emergències, els metges no van poder fer res, confirmant al mateix lloc la seva mort.

Ramón Ybarra era fill de l'empresari Ramón Ybarra Llosent i de Magdalena Valdenebro Halcón. Així com el germà d'Enrique, fundador de la reconeguda marca d'autobusos descapotables CitySightseeing, de la qual era vicepresident. No obstant això, a més d'aquesta important trajectòria empresarial, l'empresari també va estar vinculat a la indústria química.

La seva mort ha estat un símil a la del seu progenitor, que també va morir d'un fulminant atac de cor mentre dormia. Amb profundes arrels sevillanes, l'empresari compartia gran passió pel món taurí i era un seguidor fervent del Sevilla FC. A més de presumir de la seva gran devoció religiosa.

Un inesperat adeu

Aquesta matinada ens deixava el conegut empresari sevillà Ramón Ybarra Valdenebro després de patir un infart als 59 anys. Ramon Ybarra era pare de tres fills i estava casat amb Verónica Lora Márquez.

La família Ybarra ha estat una figura destacada a l'àmbit empresarial des de segles enrere. Fills de Ybarra, una de les principals empreses agroalimentàries d'Andalusia, va ser fundada el 1842 i ha deixat una empremta significativa als cercles d'influència de la capital andalusa.

Tanmateix, Ramón Ybarra va centrar la seva carrera en l'àmbit de la indústria química, on era un personatge força conegut. Així i tot, era vicepresident de l'empresa d'autobusos turístics City sightseeing, fundada pel seu germà als anys 90.

Amb una sòlida tradició religiosa, l'empresari sevillà va estar estretament lligat a la Germandat de la Candelaria al llarg de la vida. A causa de la seva devoció, l'empresari participava encaridament en tots els actes religiosos de la seva ciutat, la qual sempre portava per bandera.

Amant de l'esport, destacava per la seva afició al ciclisme i al golf, passió que reflectia en ser soci del Reial Club Pineda. La seva inesperada mort ha generat nombroses mostres de tristesa i condol a la ciutat, així com a les xarxes socials. Familiars, amics i figures públiques han expressat durant aquestes hores les seves condolences per aquesta sobtada pèrdua.

Entre ells, l'alcalde de Sevilla, José Luis Sanz, que l'ha recordat com un sevillà compromès amb la ciutat i la comunitat. Així mateix, la Cambra de Comerç de Sevilla també ha lamentat la seva mort, ja que va ser membre del Patronat de la Fundació des de l'any 2020.

➡️ Actualitat

Més notícies: