Fotomuntatge d'Albert Adrià al capdavant, una rodona vermella amb una gelateria i de fons la ciutat de Barcelona
ACTUALITAT

El nou negoci que obrirà Albert Adrià, germà de Ferran Adrià, a Barcelona

El xef i germà de Ferran Adrià obrirà una gelateria amb Torrons Vicens el pròxim mes de juny a Barcelona

Grans notícies per a Barcelona. Albert Adrià, el germà, i també xef, de Ferran Adrià obrirà molt aviat un nou local a Barcelona. Es tractarà de més ni menys que una gelateria, en col·laboració amb Torrons Vicens.

I és que, segons ha avançat TotBarcelona, Albert Adrià s'associarà també amb el pastisser Alfredo Machado per a l'obertura del nou establiment de gelats a Barcelona.

La nova gelateria d'Albert Adrià a Barcelona

Albert Adrià, germà de Ferran Adrià, ja prepara l'obertura d'un nou establiment a Barcelona que promet fer les delícies de tots els seus clients.

Es tracta de Gelatto Collection, la nova aventura de l'Albert Adrià a Barcelona. Encara que no estarà sol. I és que, segons ha avançat TotBarcelona, la gelateria d'Albert Adrià obrirà en col·laboració amb el director general de Torrons Vicens, Àngel Velasco, i el pastisser Alfredo Machado.

Serà a mitjans del pròxim mes de juny quan el nou local d'Albert Adrià a Barcelona té previst obrir les portes, com ha anunciat al seu compte d'Instagram. En concret, la gelateria se situarà al barri Gòtic de Barcelona, on anteriorment es trobava la pastisseria Massana, al carrer Ferran, número 14.

Captura d'Instagram d'Albert Adrià anunciant l'obertura de Gelato Collection

Però no és la primera vegada que Albert Adrià col·labora amb Torrons Vicens. I és que des de fa més de 10 anys que el xef català elabora dolços, com els torrons, per a ells.

De fet, a la pàgina web de Torrons Vicens es poden trobar varietats elaborades per Albert Adrià, com el torró Barcelona, un cruixent de neules, de mandarina i yuzu, de nata amb nous pacanes o una varietat de Lay's Gourmet, entre d'altres.

En aquesta nova gelateria de Ferran Adrià, com és evident, no hi faltaran els sabors més innovadors, com tampoc els més clàssics. De fet, es podran trobar diversos tipus de gelats, com ara els tradicionals, els de temporada, les variants amb alcohol i els d'autor.

Ferran Adrià torna a obrir les portes d'El Bulli

Mentre Albert Adrià prepara la nova gelateria a Barcelona, el seu germà Ferran Adrià reobria el famós restaurant El Bulli. Tot i que, malgrat el que pugui semblar, no es tornarà a col·locar entre els fogons de l'extint local a Cala Montjoi, a Roses (Girona).

I és que el xef oferirà una experiència per a dues persones els pròxims 16 i 17 d'octubre a on eren les instal·lacions d'El Bulli. Cosa que es durà a terme després d'un acord amb Airbnb.

Decoració per fora del museu 'elBulli1846' del cuiner Ferran Adrià, el museu de l'antic restaurant El Bulli, a Cala Montjoi, el 15 de juny de 2023, a Roses, Giron

D'aquesta manera, Ferran Adrià ha redecorat el restaurant, col·locant un llit on estava l'antiga cuina d'El Bulli. Els clients recorreran, a més, el local, ja convertit en museu des del juny del 2023.

Si vols aspirar a viure aquesta experiència de la mà de Ferran Adrià, pots sol·licitar-ho a través de l'app d'Airbnb a partir del pròxim dimecres, 17 d'abril, a les 18:00. I, si finalment ets un dels afortunats, podràs conèixer les interioritats del que va ser fins l'any 2011 el famós El Bulli de Ferran Adrià.

➡️ Actualitat

Més notícies: