Muntatge de fotos d'una silueta d'una cantant i de fons una imatge del plató d''Operación Triunfo' i de la Sagrada Família de Barcelona

ACTUALITAT

La concursant d'‘Operación Triunfo’ que farà un concert gratis a prop de Barcelona

Anaju, la concursant que va quedar quarta a ‘OT 2020’, és una de les estrelles del festival Calafell Family Weekend

El pròxim 27 d'abril, la cantant aragonesa Anaju farà un concert gratuït a Calafell (Tarragona). Aquest concert de la participant d'Operación Triunfo 2020 forma part del festival Calafell Family Weekend.

El concert gratuït tindrà lloc a la platja de Calafell a les 21 hores. Així ho ha comunicat la mateixa Anaju a les seves xarxes socials.

La cantant, Anaju, posa al photocall de la presentació del darrer capítol de la primera temporada de 'La casa del drac' a Cine Capitol, a 24 d'octubre de 2022

Anaju comparteix escenari amb una cara coneguda d'OT

El festival Family Weekend començarà el pròxim 26 d'abril i s'allargarà durant tot el cap de setmana. Anaju, que va quedar quarta en la seva edició d'Operación Triunfo, compartirà escenari amb un vell conegut del programa.

A les 19.30 hores, abans del concert de l'Anaju, el professor i director musical d'Operación Triunfo, Manu Guix, actuarà a l'escenari de la platja de Calafell. Manu Guix ha hagut d'absentar-se d'un altre compromís per poder actuar al Calafell Family Fest. I és que el mateix 27 d'abril, la darrera edició d'Operación Triunfo iniciarà la seva gira a Bilbao, de la qual Manu Guix, com sempre, n'ha estat el director musical.

Anaju amb Manu Guix en Operación Triunfo 2020

Tot i això, Anaju i Manu Guix no seran els únics que actuaran en aquest festival familiar. El mateix dia 27, a les 12 hores, a l'escenari de la platja actuarà la cantant Dàmaris Gelabert. A les 18 hores, també a l'escenari de la platja de Calafell, hi actuarà Lara i, darrere d'ella ho faran, Manu Guix i Anaju respectivament.

El grup català Els Catarres també actuaran en aquest festival, però no serà fins a les 12.00 hores del diumenge 28 d'abril. I és que tots aquests concerts seran gratuïts a l'escenari de la platja de Calafell.

Cartell del Calafell Family Weekend

A més dels concerts, durant el Calafell Family Weekend, els assistents podran gaudir d'una gran varietat d'activitats com ara tallers de manualitats, contacontes o tallers de cuina.

Des de la pàgina web de l'oficina de turisme de Calafell han posat a la disposició dels assistents la venda d'entrades a algunes activitats de pagament. A més, també ofereixen opcions d'allotjament per a tota la família en diversos hotels de la zona.

➡️ Actualitat

Més notícies: