Muntatge de fotos d?una dona bevent cafè de perfil i, de fons, un plànol general de Barcelona
ACTUALITAT

Una famosa marca reparteix cafè gratis a diversos punts de Barcelona: només per 5 dies

Beure cafè gratis a Barcelona és possible gràcies a Oatly, que el regalarà en diferents cafeteries de la ciutat

Els fanàtics del cafè estan de sort perquè l'empresa de begudes vegetals Oatly està repartint cafè gratis a Barcelona. La iniciativa consisteix a repartir més de 3.500 cafès gratuïts en diferents locals de la ciutat comtal.

Aquest esdeveniment va començar el passat 11 de juny i estarà vigent fins al pròxim 15 de juny. Durant aquests dies, podràs delectar-te amb el cafè d'Oatly i, si vols, també tastar els seus productes de civada.

Muntatge amb unes mans subjectant una tassa plena de cafè i diversos grans de cafè

Com aconseguir un dels cafès gratuïts

La campanya té el nom de ‘F*ck Oatly’ i el seu objectiu és donar a conèixer l'empresa i que els clients es familiaritzin amb ella. Oatly estarà repartint cafè durant cinc dies a diverses cafeteries de Barcelona. Per als interessats, aquestes són les localitzacions:

  • Dimarts, 11 de juny: Juice Dudes/Meridiana (avinguda Meridiana, 1).
  • Dimecres, 12 de juny: Noah's Coffee (carrer de Bailèn, 14) i Warung Cafè (carrer de Sardenya, 116).
  • Dijous, 13 de juny: Brew Coffee Urquinaona (carrer d'Ausiàs Marc, 4) i Brew Coffee (carrer de Roger de Flor, 102).
  • Divendres, 14 de juny: Pipol Coffee (carrer de Sant Pere Més Alt, 78) i SandwiChez (passeig de St. Joan, 34 i carrer de Casp, 31).
  • Dissabte, 15 de juny: SandwiChez (carrer de Rocafort, 112 i Gran Via de les Corts Catalanes, 403) i D•Origen Coffee Roasters (carrer de Casp, 48).

Oatly ha llançat una plataforma en línia on els clients poden compartir opinions sobre els seus productes. És una manera creativa i innovadora d'apropar-se encara més els consumidors.

La marca sempre ha donat molt de què parlar i és que, l'any 2019, va utilitzar un missatge provocatiu i creatiu a parts iguals per al seu màrqueting. “It's like milk but for humans” (és com a llet, però feta per a humans), era una de les seves campanyes.

Això els va portar a enfrontar-se a una disputa legal amb la Federació Nacional d'Indústries Làcties. Finalment, Oatly va guanyar aquesta disputa legal el 2023, però continua quedant pendent una resolució del Tribunal Suprem de Justícia.

Oatly, recolzada per celebritats

Des del seu naixement, que va tenir lloc l'any 1994 a Malmö, ha esdevingut una de les marques de begudes vegetals més conegudes. Els seus ingredients són tots derivats de la civada.

Oatly és molt popular entre les celebritats americanes com Oprah Winfrey, Jay-Z i Natalie Portman. I és que aquests famosos són inversors de l'empresa des del 2020.

Aquesta iniciativa de repartir cafè gratuït a la ciutat de Barcelona és tota una oportunitat de creixement. És perfecte per donar a conèixer la marca a futurs clients i mostrar-los les seves begudes vegetals. Si ets amant del cafè, no perdis l'oportunitat d'aconseguir el teu gratis!

➡️ Actualitat

Més notícies: