Muntatge de fotos de Barcelona, un mercat de roba i gent brindant amb cervesa
ACTUALITAT

El mercadet de roba ‘vintage’ de Barcelona que ofereix cervesa gratis amb cada compra

La quantitat de seccions i serveis que ofereix el mercat ambulant el caracteritzen com el més esperat per la població

Torna a Barcelona el mercat ambulant més popular i esperar pels apassionats de la moda vintage. Es tracta de l'Special POP UP Vintage 80, 90 i 2000, organitzat per La Perxa.

En aquest esdeveniment, es pot explorar un recorregut a través de les dècades més emblemàtiques de la moda. De la mateixa manera, hi ha peces exclusives que realçaran el teu estil i que únicament es podran trobar en aquest mercat ambulant de Barcelona.

Aquestes són les dades claus que has de saber

L'esdeveniment es durà a terme al carrer Nou de Sant Francesc, 27, al barri del Gòtic de Barcelona. Aquesta ubicació és cèntrica i accessible, cosa que facilita l'arribada tant amb transport públic com amb vehicle particular.

El mercat ambulant, l'entrada del qual és gratuïta, estarà disponible des del 13 al 23 de juny, amb un horari d'11h a 21h. Una de les dades més curioses és que el preu que pagaràs per la roba que t'emportis anirà en funció dels quilos.

En aquest sentit, el mercat ambulant ha fixat que per cada quilo serà un total de 35 euros. Sembla un preu elevat, però realment la roba no és un complement que pesi gaire. Per això, qualsevol persona que acudeixi a l'esdeveniment es podrà anar ben carregat d'articles per un mòdic preu.

Muntatge de fotos de roba vintage i models vestint la roba

Per si no n'hi hagués prou, per cada compra et regalaran una cervesa per acompanyar l'experiència. A més, també hi haurà un DJ en viu durant tot l'horari d'obertura.

No és la primera vegada que es realitza aquest esdeveniment a Barcelona

Aquest mercat ja ha obert les portes en anys anteriors. En altres edicions, l'esdeveniment va atreure amants de la moda vintage i curiosos. Els assistents van trobar una àmplia varietat de peces, des de jaquetes de cuir fins a samarretes de bandes icòniques dels 80 i 90.

A més, la música ambiental i les sessions de DJ van crear un ambient còmode i familiar. L'oferta especial d'una cervesa gratuïta amb cada compra va ser molt popular entre els visitants.

Alguns consells que et faran ser previngut

Segons les dades d'altres edicions, és essencial arribar d'hora al lloc. D'aquesta manera, podràs tenir accés a la millor selecció de peces de roba i no quedar-te sense la teva preferida.

Per contra, si només prefereixes fer una ullada, explora amb calma i pren-te el teu temps perquè el mercat ambulant és ple de seccions. És important també provar-te les peces abans de comprar-les, ja que algunes poden tenir talles o ajustaments diferents de les actuals.

➡️ Actualitat

Més notícies: