cistell de pícnic amb una imatge de Barcelona i una altra d'una mona de pasqua

ACTUALITAT

Els 5 millors llocs per menjar la Mona de Pasqua a Barcelona, segons ChatGPT

A la província de Barcelona es troben moltes zones naturals amb zona de pícnic on poder gaudir de la teva Mona de Pasqua

Menjar-se la Mona de Pasqua és una tradició típica de Catalunya durant la celebració de la Setmana Santa. I, de nou, seguint les recomanacions del ChatGPT, aquests són els cinc millors llocs per assaborir aquesta tradició sense sortir de Barcelona.

A més de delectar-te amb aquesta delícia de la temporada, la província ofereix una àmplia varietat d'espais naturals amb espai de pícnic ideal per gaudir de la teva Mona de Pasqua.

Els llocs per anar a dinar la Mona de Pasqua a Barcelona

1. Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Es troba a la comarca del Vallès Occidental, a prop de localitats com Terrassa i Matadepera. Ofereix una varietat de llocs de pícnic dispersos per tota la zona campestre, amb taules i zones de descans al bell mig d'un entorn natural que et deixarà sense paraules. Els visitants poden gaudir de vistes panoràmiques, caminades i activitats a l'aire lliure.

Imatges del parc natural de Sant Llorenç del munt i l'obac
Aquest parc és un refugi natural | @parcsantllorenc

2. Parc del Montnegre i el Corredor

Està situat a la comarca del Maresme, a prop de localitats com Sant Celoni i Arenys de Munt. Compte amb diverses zones de pícnic equipades amb taules, bancs i zones verdes on poder posar una manta i estar tranquil. Els visitants poden viure la tranquil·litat del bosc mediterrani, fer caminades per tots els senders que estan senyalitzats i observar la flora i la fauna local.

imatge panoràmica del parc del montnegre
Els visitants poden viure la tranquil·litat del bosc mediterrani | @epiii_14

3. Parc de Collserola

Aquesta extensa zona és a prop de l'àrea metropolitana de Barcelona i inclou municipis com Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola del Vallès. Dins Collserola hi ha moltes zones reservades perquè puguis gaudir d'un bonic pícnic o hi ha taules per poder menjar, algunes amb espectaculars vistes de la capital catalana. Els visitants poden fer passejades amb bicicleta abans del dinar de Pasqua.

Imatge de Barcelona des de Collserola
Dins Collserola hi ha moltes zones reservades | @vecs_83

4. Parc del Foix

Aquesta zona es troba a la comarca de l'Alt Penedès, a prop de Castellet i la Gornal i Vilanova del Camí. Ofereix una zona de pícnic al costat de l'embassament de Foix, envoltat de natura i paisatges tranquils. A més de gaudir de la Mona de Pasqua, la visita podrà participar, si el temps acompanya, en activitats aquàtiques com la pesca i el piragüisme, o explorar l'embassament.

Imatge d´un llac amb un castell de fons
El Foix té un castell proper | @viu.el.foix

5. Parc del Garraf

Aquest es troba a la comarca que li dona el nom, el Garraf, a prop de Sitges i Vilanova i la Geltrú. Té diversos espais per poder fer pícnics i accessos a camins i a la platja, per a qui busqui un pla diferent.

D'aquesta manera, podràs gaudir de la costa mediterrània, les platges properes i una natura que combina penya-segats, boscos i matolls.

Imatges del mar des del parc del garraf
El parc té accés a la platja | @bikletas

Recorda portar amb tu tot el necessari per gaudir d'un bon dia de Mona de Pasqua. Agafa la teva manta per crear el pícnic, aliments i begudes i la Mona de Pasqua que puguis encarregar a la teva pastisseria preferida de Barcelona. Assegura't de respectar les normes del lloc, com recollir les escombraries i respectar l'entorn natural i altres visitants.

➡️ Actualitat

Més notícies: