Fotomuntatge d'un mapa de Catalunya amb una emoticona de dimoni al centre, una imatge d'una dona sorpresa i una foto de Barcelona de fons

ACTUALITAT

Catalunya, líder en banyes: les tres ciutats més infidels d'Espanya són catalanes

Ashley Madison, una plataforma de cites extramatrimonials, ha publicat una llista amb les ciutats amb més infidels

La infidelitat és un tema delicat que afecta moltes parelles a tot el món. Entendre què la provoca, les conseqüències i com superar-la és fonamental per mantenir relacions sentimentals sanes.

La infidelitat passa quan una persona en una relació romàntica manté una relació íntima amb algú fora d'aquesta relació. Pot ser física, emocional o totes dues. Aquesta traïció de confiança pot devastar la relació original.

Les conseqüències de la infidelitat són profundes i poden ser devastadores. La persona enganyada sovint experimenta una barreja de dolor, ira i confusió. La confiança, que és la base de qualsevol relació, es veu greument afectada i si no que li diguin a Shakira.

Imatge de desenes de persones caminant per la rambla de Barcelona un dia de calor

Les tres ciutats amb més infidels són catalanes

Les raons darrere de la infidelitat són variades i complexes. Algunes persones busquen l'emoció i la novetat que senten que han perdut en la seva relació principal. Altres es poden sentir emocionalment insatisfetes o descuidades. 

Problemes d'autoestima i manca de comunicació també tenen un paper important. És essencial recordar que la infidelitat no és justificada, però entendre'n les causes pot ajudar a prevenir-la.

Tal com han anunciat al programa Tot es mou, espai presentat per Helena García Melero, les tres ciutats amb més infidels són catalanes. Ashley Madison, una plataforma de cites extramatrimonials, publica cada any una llista per cada estat.

Doncs bé, en el cas de l'Estat espanyol, l'aplicació ha publicat una llista de les 20 ciutats amb més infidels. Per sorpresa de molts, són tres municipis catalans els que encapçalen el podi. Manresa, Girona i Barcelona són les ciutats amb més infidels.

Shakira va gravar a Manresa una de les seves cançons contra Piqué

Si hi ha un cas d'infidelitat a Catalunya que tothom coneix, aquest és el de Shakira i Gerard Piqué. De fet, és possible que la de Barranquilla elegís Manresa per gravar el videoclip de 'Monotonia', cançó dedicada a l'ex del Barça, per ser una de les més infidels. 

Imatge de Gerard Piqué amb la seva exparella, Shakira, a l'aeroport

I és que tal com han anunciat al programa d'Helena García Melero, la capital del Bages és la ciutat que inicia el llistat. A més, ja se sap que cap dels passos de la cantant no és per casualitat.

➡️ Actualitat

Més notícies: