Dona sorpresa amb les mans a les galtes i un signe d'interrogació en un cercle vermell sobre un fons urbà.
ACTUALITAT

Arriba a Barcelona una famosa botiga de roba: el primer local a tot Espanya

Endinseu-vos en un oasi on moda i disseny convergeixen sota el sostre d'un emblemàtic edifici a Barcelona

Al centre de Barcelona, sobre l'icònic Passeig de Gràcia, un edifici històric s'ha convertit en la nova llar d'una reconeguda marca. En aquest espai, els tons suaus i neutres dominen, convidant a descobrir una col·lecció única que combina moda i decoració amb el distintiu estil nòrdic.

Parlem d'Arket, una marca sueca, fundada el 2017 com a part del grup H&M, reconeguda per la seva estètica minimalista i funcional. Ha aterrat recentment a Espanya amb l'obertura de la seva primera botiga al país, ubicada estratègicament al prestigiós Passeig de Gràcia de Barcelona.

El local d'Arket al Passeig de Gràcia compta amb 650 metres quadrats distribuïts en diversos nivells. Aquesta botiga no es converteix només en un punt de venda exclusiu de les seves col·leccions, sinó també en un espai on s'exhibeixen articles de decoració que segueixen la línia de l'estil nòrdic.

Façana d´una botiga ARKET en un edifici històric amb arcs i balcons.

Expansió i ubicació única a Espanya

Arket ha escollit Barcelona com el primer lloc per a la seva expansió a Espanya, aprofitant l'interès creixent per la moda escandinava a Espanya. Tot i que la marca compta amb botigues a Europa, com Londres, París i Copenhaguen, l'obertura a Barcelona marca el seu debut al mercat espanyol.

Amb la seva arribada a Barcelona, Arket ofereix als consumidors espanyols l'oportunitat d'experimentar personalment la filosofia de la marca, que va més enllà de la roba per abastar la decoració de la llar i productes de cura personal.

Aquest enfocament reflecteix el compromís d'Arket amb la creació d'un ambient acollidor i funcional alineat amb el concepte hygge, que promou el benestar i la comoditat.

Un enfocament holístic a l'experiència del client

L'obertura d'Arket representa una expansió física de la marca i una aposta per oferir una excel·lent experiència de compra. A més de la seva àmplia oferta de roba elegant i minimalista, la botiga es distingeix pel disseny interior, que complementa l'arquitectura històrica de l'edifici i la identitat de la marca. Els clients poden explorar des de peces d'alta qualitat fins a detalls decoratius que incorporen la funcionalitat i l'estil característics del disseny escandinau.

L'arribada d'Arket a la Ciutat Comtal representa una fita significativa tant per a la marca com per als amants de l'estil nòrdic a Espanya. Amb el seu enfocament distintiu en la sostenibilitat i la qualitat, ha establert un nou estàndard pel que fa a moda, al cor d'una de les ciutats més dinàmiques d'Europa.

➡️ Actualitat

Més notícies: