Una imatge d'una gòndola a un canal de Venècia amb emojis superposats.
ACTUALITAT

Sembla Venècia, però és Catalunya: el preciós poble català que té carrers d'aigua

Aquesta bonica localitat catalana de la Costa Brava és una de les destinacions preferides per visitar a l'estiu

Tindràs la sensació de ser a Itàlia, quan en realitat no hauràs sortit de Catalunya. I és que al territori català tenim llocs que són un autèntic tresor.

Estem parlant d'Empuriabrava, una petita localitat ubicada a la Costa Brava, més concretament al golf de Roses. La particularitat d'aquest poble és que té carrers d'aigua, com si es tractés de Venècia. A més, en ser un municipi costaner, el converteix en una de les destinacions més cobejades per visitar a l'estiu.

Port esportiu amb iots atracats, edificis blancs i un far al fons, amb muntanyes i cel blau clar.

Empuriabrava, el poble amb carrers d'aigua que recorda Venècia

Empuriabrava, situada a la província de Girona, destaca com una de les marines residencials més grans d'Europa, amb més de 25 quilòmetres de canals navegables.

Aquest projecte va començar a agafar forma a la dècada de 1960, transformant les velles terres pantanoses en un espai habitable i amb molt d'encant.

Les cases d'Empuriabrava, moltes luxoses viles de vacances, estan dissenyades amb embarcadors privats, permetent als residents i visitants navegar directament des de casa. Unes característiques úniques que els entusiastes de la navegació aplaudeixen amb èxit, passant a ser aquest un dels seus destins per excel·lència a l'estiu.

Empuriabrava està ben connectada i és accessible des de diverses ciutats de Catalunya. Des de Barcelona, ​​es pot arribar amb autobús en poc més de dues hores, sortint des de l'Estació del Nord. El poble és a 60 quilòmetres de Girona, facilitant l'accés per als que arriben amb cotxe.

Descobriu els racons del preciós poble d'Empuriabrava

Empuriabrava no només destaca pels seus canals, encara que en són la característica més peculiar i significativa, això és clar. També pots gaudir de les seves platges: La Rubina i Can Comes.

Vista d'un canal amb vaixells i cases a banda i banda en un dia assolellat.

Ambdues platges tenen bandera blava i s'ubiquen a prop d'entorns naturals com el Parc Natural del Cap de Creus i els Aiguamolls de l'Empordà.

Per aquesta zona també pots visitar Castelló d'Empúries, municipi del qual Empuriabrava és entitat. Es tracta d'un bonic poble d'interior que es troba pràcticament al costat dels canals.

Allà pots fer una passejada i contemplar la Catedral de l'Empordà, les restes de la muralla o la llotja medieval. Així mateix, gaudiràs de la tranquil·litat i la serenitat que transmeten els paisatges naturals de la zona.

➡️ Actualitat

Més notícies: