Albert Adrià amb uniforme de xef a primer pla, fons desenfocat amb colors brillants i un cercle vermell amb signes d'exclamació.
ACTUALITAT

Albert Adrià, a punt d'obrir un nou local al centre de Barcelona

La capital catalana serà testimoni del darrer projecte del cuiner, que es proposa endolcir l'estiu a tothom

Albert Adrià està disposat a endolcir els paladars més selectes de Barcelona aquest estiu. El cuiner d'èxit català està a punt d'obrir un nou projecte, que no deixarà ningú indiferent. Després d'estar al capdavant del restaurant Enigma, Albert Adrià en vol més i ja prepara una versió de gelats d'un nivell únic.

Es tracta de Gelato Collection i obrirà a partir de la setmana que ve al número 134-136 de la Rambla de Barcelona. Els gelats estaran inspirats en perfums i convertiran aquest emblemàtic lloc de la ciutat comtal en un dels més dolços.

Albert Adrià no camina sol

Albert Adrià és el cap principal pensant d'aquest negoci, però no està sol. L'aventura l'ha emprès a Barcelona amb dos socis més: Alfredo Machado i Àngel Velasco.

Muntatge d'Albert Adrià i el restaurant Enigma a Barcelona

El primer ja treballa amb ell a Enigma i és font de la seva confiança. El segon col·labora des de fa anys gràcies a Torrons Vicens, una empresa líder al sector dels torrons. D'aquesta manera, la nova gelateria de Barcelona ja ultima els preparatius per obrir i arrencar en ple estiu, per satisfer les demandes de milions de turistes.

En una entrevista a La Vanguardia, Albert Adrià va explicar que a banda de muntar la gelateria, estan creant un catàleg de les receptes. Per això, es confirma que no es tractarà del típic dolç que et puguis menjar a qualsevol altra parada de Barcelona. Allò que es compri en aquest tros de cel d'Albert Adrià serà exclusiu, únic i especial.

Sabors per a tots els gustos a Barcelona

El que Albert Adrià ha elaborat per a Gelato Collection a Barcelona es presenta en diferents sabors. Els clàssics no hi poden faltar, així que els amants de la vainilla i la xocolata poden estar tranquils. Però els més atrevits en podran provar alguns com el de figa, el de préssec o fins i tot un d'adults amb alcohol.

Amb aquesta explosió d'innovació i qualitat, els turistes de Barcelona no tindran més remei que desplaçar-se fins a la Rambla. Allà confirmaran que a Espanya es mengen tapes i plats molt bons, però que a partir d'ara també deliciosos gelats d'autor.

➡️ Actualitat

Més notícies: