Antena 3 anuncia el futur de Karlos Arguiñano després de mesos amb programes repetits
'Cocina Abierta con Karlos Arguiñano' torna a encendre els fogons a Antena 3 després de tancar la seva millor temporada.
Després de mesos amb reposicions, Karlos Arguiñano torna als matins d'Antena 3 amb nous programes el proper dilluns 16 de setembre. Ho fa, com sempre, a partir de les 13.20 hores, després de tancar el curs passat amb la millor temporada de la seva història. Aquest estiu, malgrat haver emès reposicions de les receptes, ha tancat amb la millor època estival de la seva història, mantenint el lideratge.
'Cocina Abierta con Karlos Arguiñano' va tancar la temporada passada amb el seu millor resultat, amb un 18%, millorant el seu curs anterior, amb prop de 900.000 espectadors. Es va coronar així com l'espai líder de la franja i va augmentar la distància amb el rival a +5 punts.
Com sempre, el propòsit de Karlos Arguiñano és fer un programa “útil i divertit” fent el que millor sap: cuinar. Com és habitual, Karlos prepararà plats casolans per a tota la família, en què prevaldran els productes de temporada i de proximitat. Mitja hora de programa en què prepararà dues receptes fàcils d'elaborar: un menú senzill per atrapar, tant els aficionats més novells com els veterans.
Els més inexperts s'adonaran que tot el que fa, a més de no comportar gaire dificultat, surt bé. Pel que fa als veterans que ja dominen les tècniques de cuina, els oferirà interessants idees perquè renovin el seu receptari.
Els divendres, Karlos Arguiñano cuinarà els plats més estimats. L'únic que han de fer els espectadors és enviar un vídeo al programa sol·licitant el plat que volen que prepari. Són benvingudes tota mena de receptes, tant les familiars com les regionals.
D'altra banda, podeu enviar fotografies o vídeos de mercats, hortes, camps de producció agrícola, ramaderia, pesca… que donaran sortida a través de la gran pantalla del programa.
Igual que durant la temporada passada, els dimecres (alternant-se) aniran al programa la seva germana Eva i el seu fill Joseba. Eva Arguiñano ens prepararà a consciència "pas a pas" delicioses postres, on els pastissos seran els protagonistes. I com segueix agradant el pa, Joseba Arguiñano seguirà elaborant pans rics de qualsevol racó del planeta. A més, els dilluns Joseba col·laborarà amb el seu pare oferint-nos receptes salades desenfades i divertides.
Més notícies: