Fotomuntatge de Ricard Ustrell amb un estudi de Catalunya Ràdio de fons
TELEVISIÓ

Les xarxes s'acarnissen amb Ricard Ustrell: allau de crítiques i insults

Ricard Ustrell al punt de mira després de les seves polèmiques declaracions sobre el debat electoral de TV3

Ricard Ustrell  està al punt de mira. Després de les últimes polèmiques declaracions, la popularitat del català s'ha vist afectada. Tant és així que el presentador d'El matí de Catalunya Ràdio es va veure obligat a demanar disculpes públicament.

"No només miraré el debat d'avui de TV3 i Catalunya Ràdio. Si no que demà parlarem àmpliament a El matí. Demano disculpes si algú s'ha sentit ofès, penjaré el quadre demà a la tarda", va assegurar Ricard Ustrell al seu compte de X , abans Twitter.

Unes excuses que no van servir de gaire al de Sabadell, ja que ha rebut una allau de comentaris negatius. Tot va començar aquest dimarts passat, quan Ricard Ustrell declarava al seu programa que no podria seguir el debat electoral.

El presentador va dir que li seria impossible visionar-lo "perquè tinc molta feina. He de penjar un quadre, per exemple, he d'estendre la roba també. Ja vaig veure el d'ahir, ja en tinc prou, avui tinc feina", va sentenciar.

Ricard Ustrell vestit informal, somrient a càmera, amb el logotip de 'Col·lapse' de fons

Les xarxes s'acarnissen amb Ricard Ustrell

El cert és que a l'audiència no li van agradar gens les paraules de Ricard Ustrell. D'aquesta manera, després de disculpar-se públicament, el català va rebre una allau de crítiques a través de X, abans Twitter.

"Demano disculpes si algú s'ha sentit ofès no és el mateix que demanar disculpes per haver fet alguna cosa mal feta. No et disculpes pels teus actes. Típic de creguts i egocentristes", comenta un usuari d'aquesta xarxa social.

"Penjaré el quadre demà a la tarda... Ets un xulo piscines que ha oblidat que el teu mega-salari el paguem amb els nostres impostos, no tens cap modèstia, ni decència. Plega dels mitjans públics de Catalunya pels quals no tens gens de respecte!", sentencia un altre.

El dard enverinat d'Ariadna Oltra a Ricard Ustrell

Per si no fos prou, Ariadna Oltra, conductora del debat electoral de TV3 i presentadora d'Els matins, va llançar en directe un dard enverinat a Ricard Ustrell. Un comentari que no va passar desapercebut entre l'audiència del canal autonòmic català.

Fotomuntatge d'Ariadna Oltra i Ricard Ustrell

"Les ressaques es passen millor si saps que la gent, en lloc de penjar quadres a una hora que no toca, es va dedicar a seguir el debat dels mitjans públics d'aquest país", va dir la periodista abans d'arrencar amb el magazín matinal.

➡️ Televisió

Més notícies: