Muntatge amb el plató de 'Supervivientes' al fons, el logo del reality i Rocío Carrasco somrient amb una jaqueta rosa
TELEVISIÓ

'Supervivientes 2024' dona la notícia buscada i assenyalen a l'amic de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco està d'enhorabona en conèixer l'última cosa que se sap de la pròxima edició de 'Supervivientes'

Supervivientes és a tocar i les notícies sobre la seva estrena surten amb comptagotes. El reality més famós de la televisió es troba en fase de preparació i ja ha transcendit que hi haurà canvis a la nova edició. L'última cosa que sap sobre el concurs, a més, farà molta il·lusió a Rocío Carrasco, ja que té un dels seus amics com a protagonista.

Fins ara, Supervivientes pertanyia a la productora Bulldog TV. Tot i això, en l'edició de 2024 passarà a formar part de Cuarzo Producciones. La mateixa productora que emet a la cadena de Mediaset espais com La Isla de las Tentaciones.

Qui és l'amic de Rocío Carrasco que ha esdevingut protagonista de Supervivientes

Un canvi que comportarà algunes modificacions en, per exemple, la durada del reality o en alguna de les seves dinàmiques. Tot i això, el que el públic està desitjant conèixer és qui serà la persona que condueixi Supervivientes, així com els seus participants. Una dada que ha sortit a la llum aquest mateix matí i el nom de la qual no és cap altra que Jorge Javier Vázquez.

El que va ser presentador de Sálvame o Cuentos Chinos torna a la cadena en què fa dues dècades que treballa per conduir el mític concurs. Ha estat el mateix presentador qui ha confirmat la notícia a la revista Lecturas. "A mi no em van dir mai que no presentaria Supervivientes", ha reconegut.

A més, el català ha revelat que en el moment que li van notificar la cancel·lació de Cuentos Chinos li van comunicar que presentaria el concurs de supervivència. Vázquez es reunirà de nou amb l'audiència previsiblement la primavera que ve per tornar a dir la famosa frase de “connectem amb Hondures”.

Muntatge primer pla Jorge Javier Vazquez amb una platja de fons
Jorge Javier Vázquez ha confirmat que serà el presentador de la próxima edició de 'Supervivientes' | PixaBay, Europa Press, E-Noticies

Així, la notícia més esperada finalment s'ha destapat en boca del protagonista. Jorge Javier Vázquez torna a conduir un espai en horari de màxima audiència quan molts es pensaven que ja no tornaria a la petita pantalla.

Durant aquest temps allunyat dels platós, Vázquez reconeix que ha estat molt ocupat i no li ha donat temps a trobar a faltar la televisió. "Soc conscient que he viscut una època que és molt poc probable que es torni a repetir", confessa el comunicador, referint-se que durant 15 anys va ser líder d'audiència.

Recordem que el passat mes de maig, en plena edició de Supervivientes 2023, Jorge Javier Vázquez se'n va absentar sobtadament. Va ser Carlos Sobera qui va agafar el testimoni en un moment en què semblava que es podria tractar de problemes de salut. Tot i això, el mateix Jorge Javier va reconèixer, mesos després, que havia decidit prendre's un respir per centrar-se en ell mateix.

Rocío Carrasco ha donat suport a Jorge Javier tot aquest temps

Durant el temps que Jorge Javier s'ha absentat de la televisió, ha estat vist en companyia de persones del seu cercle més proper. És el cas de Rocío Carrasco, amiga incondicional del popular presentador. Junts els vam poder veure gaudir del musical Aladdin al Teatre Coliseum de Madrid, fet que confirma que Rocío s'ha convertit en un dels principals suports del comunicador català.

El seu retorn a Telecinco, i en concret a Supervivientes, posa de manifest que el de Badalona ja està recuperat i llest per enfrontar-se a un repte que coneix bé. De moment no se sap qui seran els famosos que s'atreveixin a viure en dures condicions de supervivència. El que sí que sabem és quan començarà, Mediaset ja ha anunciat que serà a mitjans de març quan torni el concurs.