Fotomuntatge amb els estudis de TV3 de fons i Marc Ribas en primer pla sorprès a 'Joc de Cartes'
TELEVISIÓ

'Joc de Cartes' i Marc Ribas se'n van a Andorra durant el Nadal

Després de trobar el millor restaurant dins un mercat de Barcelona, Marc Ribas visitarà Andorra durant aquest Nadal

Marc Ribas torna aquest dimecres a TV3 amb un nou capítol de 'Joc de Cartes' molt especial per a l'època de l'any. La veritat és que el seu programa és un dels més esperats per a l'audiència, encara que de vegades protagonitza grans polèmiques.

Després del lliurament de la setmana passada, on vam poder veure un duel entre restaurants de cuina tradicional i de cuina creativa, Marc Ribas torna aquest dimecres amb un programa que promet sorprendre. I és que, segons ha indicat, a l'entrega d'aquest 20 de desembre visitarà els mercats de Nadal de Barcelona per trobar el millor restaurant.

Marc Ribas visitarà Barcelona

Marc Ribas visitarà Barcelona i recorrerà quatre mercats de la ciutat per buscar el millor restaurant amb solera, situat a l'interior d'un. Durant aquest lliurament, Marc Ribas visitarà els mercats següents: el Mercat del Ninot, el Mercat de Sant Andreu, el Mercat del Poblenou i, finalment, el Mercat de la Barceloneta.

Al Mercat del Ninot visitarà el restaurant 'Bacallà Massana', una bacalladeria creada el 1886, on es poden degustar plats cuinats amb bacallà. Aquest és coordinat per Mònica Masana, l'actual gerent que continua la saga familiar d'aquest local històric de Barcelona.

La segona parada de Marc Ribas serà a 'La terrassa de Mercadal', ubicada al nou Mercat de Sant Andreu. Allí, Marc Ribas i la resta de participants, podran degustar degustar plats principals i postres molt especials. La següent parada serà al Mercat del Poblenou, concretament, al restaurant 'Can Joan'.

A 'Can Joan' coneixeran Joan Oller, propietari i cambrer del restaurant, el qual els intentarà convèncer amb els seus plats de cuina mediterrània. Per acabar, aniran fins al Mercat de la Barceloneta. Allà descobriran 'El Bar del Paco', un local que és propietat de Paco Alcaide, que compta amb molta història.

Marc Ribas buscarà la millor borda a Andorra

Després de visitar Barcelona, al capítol del proper 27 de desembre, Marc Ribas i el seu equip sortiran de Catalunya per anar fins al Principat d'Andorra a cercar la millor borda.

En aquesta entrega visitarà Canillo per conèixer el millor restaurant en forma de borda. Concretament, visitarà el restaurant 'Borda Patxeta', 'L'Era d'en Jaume', 'La Cantina dels Racons' i 'La Cort del Popaire'.