Muntatge de fotos de Sonsoles Ónega al plató de 'Ya es mediodía' mirant a càmera amb el rostre seriós i el logotip de Telecinco

TELEVISIÓ

Sonsoles Ónega torna per error Telecinco i tots es fixen en el mateix

Sonsoles Ónega ha tornat a Telecinco de manera inesperada

Sonsoles Ónega va deixar Telecinco l'estiu de 2022. La presentadora de Y ahora Sonsoles va acceptar la proposta d'Atresmedia quan li van oferir posar-se al capdavant d'un programa d'actualitat. Ara, gairebé dos anys després de deixar aquella que va ser casa seva durant anys, Ónega ha tornat a aparèixer a Telecinco.

Va ser dissabte passat quan Terelu Campos, amb motiu del concert d'Isabel Pantoja a Madrid, atenia els mitjans. La filla de María Teresa Campos responia les preguntes dels reporters que s'interessaven per saber què li havia semblat l'actuació de la popular cantant. Aleshores Campos no era conscient que parlava en directe per a Socialité i esmentava, sense adonar-se'n, Sonsoles.

Sonsoles Ónega ha reaparegut a Telecinco gràcies a Terelu Campos

Arnau Martínez, reporter de l'espai de crònica social de Telecinco, estava posant a prova els famosos per descobrir quin era el que més sabia d'Isabel Pantoja. Va ser llavors quan el periodista es dirigia a Terelu, en to graciós, per recordar-li que darrerament fa acte de presència a totes les cadenes.

Terelu admetia en aquell moment que, després de tants anys treballant a la televisió, tenia "moltes cases". Aleshores, mirant a càmera, convidava la presentadora de Y ahora Sonsoles que comptés amb ella per al seu programa. "Vinga, Sonsoles, quan vulguis em convides", deixava anar Campos pensant que el reporter de Socialité treballava a Antena 3.

Captura del programa 'Socialité' amb Terelu Campos parlant amb un reporter

El reporter, llavors, advertia a Terelu, per a sorpresa d'aquesta, que ell treballa per a Telecinco: “Però que som de Socialité”. Unes paraules que posaven en un compromís la col·laboradora, que sortia com podia de la situació. "Perdona, és que he vist aquesta i…", es disculpava la germana de Carmen Borrego després de confondre el micròfon del programa de Telecinco amb el d'Antena 3.

Aquesta no és la primera vegada que Terelu s'adreça al programa d'Ónega. El 6 de setembre passat la periodista madrilenya connectava en directe amb el tanatori des del qual acomiadaven María Teresa Campos. Aleshores Sonsoles exalçava la figura de la comunicadora difunta.

"A l'època de la teva mare, fer el que va fer la teva mare amb la manca que hi havia de tot. Va obrir camí i marcarà generacions que la seguim amb admiració", recordava la periodista a Terelu referint-se a María Teresa.

Sonsoles Ónega ja va convidar Terelu al seu programa d'Antena 3

Aleshores Terelu aprofitava la connexió per enviar un missatge a la presentadora: "Vull agrair-te, Sonsoles, que sempre n'has estat pendent. Sempre he rebut un missatge teu de preocupació, d'ànim i d'afecte cap a ella. Mai m'he sentit sola per la teva part, això no se m'oblidarà mai a la vida, per això soc amb tu aquí".

Terelu, a més, va voler fer esment al moment en què Ónega deixava enrere la seva etapa a Telecinco per començar a Antena 3. "Recordes allò que va dir la meva mare aquest estiu?", preguntava Terelu a Sonsoles sobre el seu fitxatge a Atresmedia.

Captura del programa 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Onega parlant amb Terelu Campos

"Ets la digna successora de les que hem estat les reines dels matins", sentenciava Campos davant una emocionada Sonsoles Ónega. Aleshores la conductora de Y ahora Sonsoles convidava Terelu a acudir al seu programa. Una proposta que, avui dia, la mare d'Alejandra Rubio té pendent.

➡️ Televisió

Més notícies: