Muntatge de Sergio Peris-Mencheta somrient, una bandera dels EUA i un braç fent força
TELEVISIÓ

Sergio Peris-Mencheta aclareix per què ha decidit lluitar contra el càncer als EUA

Sergio Peris-Mencheta ha utilitzat novament les xarxes socials per evitar els malentesos que s'estan produint

Sergio Peris-Mencheta és un actor molt reconegut al nostre país. Encara que, els dos últims mesos, és protagonista de l'actualitat no tant per la seva feina, sinó per la seva salut. Ha revelat públicament que pateix càncer.

Després d'aquesta dolorosa notícia, Sergio Peris-Mencheta ha rebut multitud de missatges d'afecte, però també ha vist algun atac. El motiu? Que està sent tractat als Estats Units. Davant d'aquestes crítiques, ha decidit tornar a parlar per aclarir el perquè del tractament fora d'Espanya.

Sergio Peris-Mencheta explica el motiu del seu tractament als Estats Units

Sergio Peris-Mencheta va revelar el mes de gener passat, a través de les xarxes socials, que afronta una dura malaltia. Encara més, va reconèixer que s'està sotmetent a un tractament de quimioteràpia i que, després, necessitarà un trasplantament de medul·la.

Davant d'aquesta confessió, el que va ser actor de Al salir de clase ha rebut moltíssims missatges de suport per part de fans, amics i companys. Però també alguna crítica perquè s'està tractant als Estats Units i no a Espanya.

Sergio, malgrat estar centrat en el seu càncer i fer tot el possible per destruir-lo, ha vist aquests atacs puntuals que ha rebut. Per això, ha decidit contestar-los a través d'Instagram.

Primer pla de Sergio Peris-Mencheta amb rostre seriós en un photocall

Ho ha fet pujant una fotografia de si mateix a l'hospital. Al costat d'aquesta, ha escrit que, encara que no hauria de justificar res, vol aclarir alguns assumptes per evitar “malentesos i contestar el troleig incipient”. Així, el primer que ha deixat clar és que "a més d'usuari, he estat, soc i seré sempre ferm defensor de la sanitat pública espanyola".

A continuació, l'intèrpret ha explicat la seva situació. En concret, ha exposat que “en el moment en què es desencadena el procés que estic vivint, trec bitllets per a Espanya. I aquesta mateixa nit he d'ingressar d'urgència en un hospital proper a causa d'un còlic nefrític, el desenllaç del qual encara no ha tingut lloc”.

“Aquí s'inicia un procediment que troba els meus ossos al City of Hope. I, entre altres coses, m'impossibilita viatjar a curt-mitjà termini enlloc, ni dins ni fora dels Estats Units”.

Post de Sergio Peris-Mencheta a Instagram d'esquena i amb un goter el 3 de febrer de 2024

De la mateixa manera, Peris-Mencheta ha aclarit que és membre del SAG (Sindicat Americà d'Actors). Per això, “tinc dret a una assegurança mèdica, que em cobreix la major part de les despeses d'hospitalització, medicaments i altres”. I és que ha indicat que des de fa vuit anys viu a cavall entre Los Angeles i Madrid per motius laborals.

Per si en quedava algun dubte més, el madrileny ha manifestat una cosa important. Ha acabat afirmant amb rotunditat que, “en cas d'haver-me trobat a Espanya, sens dubte, m'hauria posat a les mans de la sanitat pública espanyola”.

Sergio Peris-Mencheta dona l'última hora del seu estat de salut

Sergio Peris-Mencheta, a més de donar explicacions sobre el motiu del seu tractament a terres estatunidenques, ha fet alguna cosa més. Ha indicat als seus seguidors en quin punt es troba respecte a la cura de la seva salut.

En efecte, ha confessat que “la tardor està arribant a la meva cabellera”, de manera que ha explicat que li estan caient els cabells a causa de la quimioteràpia. Fins i tot, ha admès que “estic a l'equador del segon cicle”.

Storie de Sergio Peris-Mencheta amb una polsera a l'hospital

Un tràngol dur que està duent a terme amb la màxima energia i l'amor que està rebent. Amor que, a més de donar-li els seus familiars i amics, no deixen d'enviar-li els fans amb missatges a les xarxes socials. Entre aquests destaquen els següents: “Molta força i molts ànims” i “Vinga, fort com un os”.

➡️ Televisió

Més notícies: