Muntatge de Jesús Vázquez i Roberto Leal en primer pla
TELEVISIÓ

Roberto Leal passa a l'acció i deixa inquiets els seguidors de Jesús Vázquez

Roberto Leal, atesa la jugada prevista de Jesús Vázquez, ha decidit prendre mesures i no quedar-se de braços plegats

Roberto Leal és líder indiscutible cada tarda amb el seu programa Pasapalabra. Encara que això no impedeix que estigui atent a tot allò que té a veure amb els seus rivals. Per això ha conegut l'estratègia que ha posat en marxa Jesús Vázquez a Telecinco per captar l'audiència.

Roberto Leal, en conèixer el pla del seu competidor, no s'ha quedat de braços plegats. Ha decidit actuar i això ha provocat que es generi enrenou. En concret, ha deixat nerviosos i preocupats els fans del presentador de Mediaset.

Roberto Leal descobreix les intencions de Jesús Vázquez

Roberto Leal no té qui el guanyi a la franja horària i això l'ha convertit en un dels pilars d'Antena 3. Cadena que, encara que és la primera actualment en índexs d'audiència, no treu la vista del que fan els seus competidors, concretament, Telecinco.

Per aquest motiu, Roberto i la seva cadena han descobert l'estratègia que té Mediaset per intentar remuntar i tornar a ser líder. Exactament, ha planificat que, a partir del 13 de gener, emetrà a les nits dels dissabtes un nou programa. Es tracta de Ballant amb les estrelles, que presentarà Jesús Vázquez, juntament amb la model argentina Valeria Mazza.

Muntatge de Jesús Vázquez i Vextremia Mazza
Jesús Vázquez, que tindrà com a companya Valeria Mazza, espera millorar les audiències de la seva cadena | Mediaset

Leal ha vist que el seu rival ha aconseguit fitxar com a ballarins importants celebrities com Miguel Torres, Elena Tablada, Carlota Boza, Adrián Lastra i Sheila Casas, per exemple. Noms tots ells que resultaran atractius per al públic, que així pot optar per veure Telecinco en aquestes vetllades.

Roberto Leal decideix contraatacar Jesús Vázquez

Roberto Leal ja està assabentat del pla de Jesús per aconseguir que Mediaset sigui la proposta preferida dels televidents els dissabtes a la nit. Però no s'ha quedat de braços plegats, no ho posarà fàcil al gallec.

La manera que l'andalús i l'Antena 3 han hagut de contrarestar l'oferta del rival és oferint una alternativa atractiva per als espectadors. Així, s'ha anunciat que durant tres dissabtes seguits emetrà els especials de Pasapalabra, on concursants històrics s'enfrontaran en duels realment interessants.

Captura de Roberto Leal com a presentador de Pasapalabra
Roberto Leal intentarà frenar Jesús Vázquez | Atresmedia

Orestes, Pablo Díaz, Javier Dávila i Luis de Lama són els quatre exconcursants que participaran en aquestes entregues nocturnes, en cadascuna de les quals es jugaran 3000 €. El guanyador del torneig s'emportarà 25 000 € i el que aconsegueixi completar el rosco se n'anirà a casa amb 100 000 €.

Roberto, al primer dels especials, el d'aquest dissabte dia 6, es batrà amb l'espai Got Talent, de Telecinco. I els dos següents seran crucials per aconseguir que els primers compassos de Ballant amb les estrelles sigui un autèntic fiasco.

Això sí, caldrà esperar per descobrir qui, Robert o Jesús, guanya la batalla. Però els seguidors d'aquest últim estan seriosament preocupats perquè saben la duresa del dol i que Leal és un os dur de rosegar.