Muntatge d'Antonio Pagudo en pla mitjà curt mirant a càmera amb uns signes d'interrogació a dalt i una foto d'ell actuant a la sèrie
TELEVISIÓ

Revelem per què Antonio Pagudo va decidir abandonar 'La que se avecina' per sempre

El vertader motiu pel qual l'actor Antonio Pagudo va deixar definitivament el seu paper en 'La que se avecina'

Antonio Pagudo es va fer molt popular gràcies al seu paper en La que se avecina. La seva aparició a la popular sèrie durant 12 temporades li va servir com a trampolí per consolidar el seu èxit com a actor. Tot i això, el 2019 Pagudo va abandonar la ficció de manera inesperada, una decisió motivada per una circumstància que el mateix actor ha explicat.

La família d'Antonio Pagudo esperava que es dediqués del taller de maquinària agrícola del seu pare. Tanmateix, el granadí, de 46 anys, es va traslladar a Madrid i va ingressar a l'Escola d'Art Dramàtic de la capital, on va iniciar els estudis d'interpretació.

Antonio Pagudo va deixar La que se avecina per discrepàncies amb els creadors

A La que se avecina va romandre durant gairebé 12 temporades interpretant Javier, més conegut com a Javi, també conegut com 'El pelocho'. Aquest personatge era un llicenciat en informàtica, fill de Vicente, exmarit de Lola i pare d'Úrsula.

Tot i l'èxit aconseguit a la sèrie, Pagudo va prendre la decisió de deixar el seu paper. Segons el mateix actor, la seva sortida va estar motivada pels productors de la ficció. Pel que sembla, no van accedir a les condicions que l'actor demanava per a la seva renovació.

L'actor s'allunyava de Mirador de Montepinar després que la productora fes modificacions al seu contracte. Uns canvis que, segons va explicar Antonio, no es corresponien ni amb la longevitat de la sèrie ni amb el suport que havia donat tants anys. En cas d'haver acceptat la proposta, s'hagués quedat amb pitjors condicions de les que tenia al principi.

Foto en pla mitjà d'Antonio Pagudo actuant a la sèrie

"Vam treballar molt fort i ho vaig aportar tot, ni els espectadors ni jo mereixíem això", explicava el granadí fa algun temps. Amb tot, l'actor no descarta tornar a La que se avecina en cas que es complissin les exigències. Segons Pagudo, la productora "té claríssim el que vull, el que demano i el que necessito".


Encara que ja fa uns quants anys que va deixar la popular sèrie, la veritat és que l'actor va guanyar un bon grapat d'amics. Al seu perfil d'Instagram l'actor ha compartit imatges amb els seus seguidors en què apareix amb diversos companys de ficció.

Tot i que es va guanyar la popularitat gràcies a La que se avecina, la seva carrera al món de la interpretació va començar molt abans. Va donar vida a Sergio “el del cadastre” a Cuéntame cómo pasó. També va aparèixer en diverses pel·lícules com ara Los Futbolísimos o Villaviciosa de al lado, però la veritat és que dedica gran part de la seva vida al món del teatre.

L'actor que donava vida a Javi deu molt a la sèrie

Pagudo té un grat record de la seva etapa a La que se avecina. "Jo estic molt orgullós d'haver participat en una sèrie que és tan important i que ha aportat tant a la sitcom espanyola. Continua emetent-se, continuo veient-ho i continuo gaudint-ne", reconeixia.

A més, reconeixia els fruits d'haver treballat a la ficció creada pels germans Caballero. "Continuo recollint l'afecte del públic de la sèrie. M'ha donat un posicionament i una visibilitat de què estic molt agraït".

Foto d'Antonio Pagudo actuant a la sèrie

Una experiència per la qual encara li pregunten malgrat els anys: "Jo sé que ja no tinc aquesta vinculació, però el que queda és allò emocional i les persones. Llavors, jo trobo a faltar les persones amb qui treballava allà. Hi ha vegades que ens veiem i és una gran alegria, i ho continuarem fent”, assegurava sobre aquells que van ser els seus companys.

➡️ Televisió

Més notícies: