Muntatge amb el plató de 'MasterChef' al fons, Jesulín de Ubrique somrient en vestit blau, María José Campanarioioo somrient amb un abric negre i diners

TELEVISIÓ

Els programes que han fet milionaris Jesulín de Ubrique i María José Campanario

Jesulín de Ubrique i María José Campanario han guanyat sumes rellevants participant en diversos espais televisius

Jesulín de Ubrique i María José Campanario  són dos dels personatges ja clàssics de la premsa rosa. I això els ha permès aconseguir una important suma de diners, gràcies a les exclusives que han fet fins ara.

Això sí, no podem passar per alt que últimament amb allò que més han guanyat ha estat amb la televisió. Aquesta els ha permès fer-se milionaris i estar molt tranquils respecte de la seva economia familiar.

Els espais de televisió amb què més diners han guanyat Jesulín i María José Campanario

Jesulín de Ubrique es va fer ric torejant durant la dècada dels 90. Per això es va comprar la seva finca Ambiciones, va posar en marxa diversos negocis i amb aquests diners també es va permetre tota mena d'excentricitats. Després, justament quan es va casar amb María José Campanario, va començar a obtenir diners amb ella mitjançant exclusives en revistes.

Així, durant molts anys, encara que ell torejava puntualment i ella desenvolupava la seva tasca com a professional al sector de l'odontologia, van veure incrementar els seus comptes amb entrevistes puntuals. Tanmateix, d'un temps ençà, el matrimoni ha aconseguit ser milionari gràcies a diferents espais de televisió.

Un exemple ha estat la participació de Jesulín en El Desafío, de la qual no se n'ha filtrat el salari, encara que és clar que ha estat elevat. Format de reptes d'Antena 3 a què María José s'ha atrevit fins i tot a acudir de manera puntual.

Ara bé, la xifra més espectacular l'ha aconseguida el d'Ubrique sent concursant de Masterchef, ja que en aquest ha tingut un sou de 30.000 € per setmana. Fins ara, el torero ha estat el participant més ben pagat de la història del talent culinari. Encara més, tenint en compte que hi ha estat 11 setmanes, s'ha embutxacat la barbaritat de 330.000 €.

Captura de 'Masterchef' amb Jesulín de Ubrique cuinant mentre parla amb Samantha Vallejo-Nágera i una altra cuinera

Una suma generosa, com també ho ha estat la rebuda per l'entrevista que va concedir a Bertín Osborne per al seu programa Mi casa es la tuya de Telecinco. Aquesta, que va tenir lloc el mes de maig passat, li va suposar guanyar 100.000 € més.

Aquests són, sens dubte, els espais televisius que més diners han donat a Jesulín i a María José, sense tenir en compte les últimes exclusives a la premsa, encara que no són els únics. També han millorat les seves finances amb la participació d'ell en El largo camino a casa, de La Sexta, i Dos parejas y un destino, de La 1. Un format aquest últim en què ella igualment es va animar a aparèixer en diversos moments.

Jesulín de Ubrique, amb rostre somrient, parlant amb Bertín Osborne a ‘Mi casa es la tuya’

L'ex de Belén Esteban només ha dit “no” a un espai televisiu aquests anys i això que la proposta tenia sis zeros. Ens estem referint que ha rebutjat ser participant de Supervivientes, on li han ofert guanyar 1.000.000 €. En aquest cas, no ha primat els diners, ha donat prioritat a no trobar-se amb Jorge Javier, amic de la seva ex, en un plató.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario: el nou programa on els veurem

Jesulín de Ubrique i María José Campanario han comprès que la televisió, encara que els ha donat maldecaps, s'ha convertit en una estupenda font d'ingressos. Un exemple són els espais que hem esmentat i en què han participat recentment.

Per això ja tenen tancada la seva presència en un altre nou programa. En concret, han acceptat ser una de les parelles de famosos que participaran en el pròxim projecte de Joaquín per a Antena 3. Ens estem referint a Emparejados.

D'aquest format se sap que el torero i la seva dona seran entrevistats per l'exfutbolista. A més, participaran en diversos jocs i fins i tot exerciran com a assessors de l'amor quan una figura desconeguda tingui cites per deixar enrere la seva solteria.

Foto de Jesulín de Ubrique i María José Campanario junts mirant a càmera

Encara no hi ha data d'estrena per a aquest espai. I tampoc s'han filtrat els diners que Jesulín i María José guanyaran sortint-hi. Sigui la quantitat que sigui, continuaran augmentant el seu compte milionari sense fer grans esforços.

➡️ Televisió

Més notícies: