Fotomuntatge de TV3 i Marc Ribas amb un llamp
TELEVISIÓ

El plat de 'Joc de Cartes' que va deixar Marc Ribas sense articular paraula

Un xef del famós programa de TV3 va deixar tots els participants amb la boca oberta després de tastar els seus plats


El recent episodi de Joc de Cartes ha deixat tothom, inclòs el presentador Marc Ribas, impressionats i amb la boca oberta. En aquesta edició, la competició es va centrar en la cerca del millor xef jove del Baix Llobregat.

El que es va revelar va ser una exhibició excepcional de talent culinari. Cada restaurant participant va oferir una cosa única, des de combinacions innovadores de sabors fins a presentacions creatives i atmosferes encantadores.

La xef que ha deixat Marc Ribas sense paraules

A l'últim episodi del programa, Sara Martínez va destacar defensant el seu restaurant, El Forn de Gavà. Aquest establiment ofereix una varietat de plats en un ambient ple de pissarres amb missatges positius i elements decoratius encantadors. Segons els seus rivals, el lloc sembla haver estat dissenyat a mida per a la Sara, reflectint completament la seva personalitat.

Encara que alguns competidors van expressar objeccions sobre la mida i la sensació claustrofòbica de la cuina, elogis van ploure sobre el menjar. Tot i que visualment van trobar els plats més simples en comparació dels altres participants, la qualitat dels sabors va ser excepcional. Per demostrar això, només cal observar l'expressió de plaer a la cara de Marc Ribas mentre tastava els plats, deixant anar un expressiu "Hòstia!".

Els altres restaurants també van demostrar un nivell altíssim

En primer lloc, Sergi Poyatos, d'El secret del vell a Cervelló, es va destacar amb una presentació culinària que fusiona la tradició amb tocs moderns. La cuina d'autor va rebre elogis per part de tots, excepte un competidor que va resultar ser el més crític. L'espai acollidor i l'eficiència en la utilització de la cuina van ser aspectes destacats que van convèncer el jurat.

Després, David Taustet, responsable d'El Tast a Molins de Rei, va presentar la seva proposta amb una terrassa ideal per a sopars d'estiu. Tot i que la cuina va ser objecte de crítiques per la seva aparença antiga, tots van destacar la practicitat i l'encant del lloc.

Finalment, Jan Amorós, cap de cuina d'El Kaprixo a Esplugues de Llobregat, va presentar una proposta moderna. Tot i l'obertura de la cuina perquè els clients vegin el procés culinari, es va desencadenar una guerra d'egos amb el propietari del local, generant certa controvèrsia.

➡️ Televisió

Més notícies: